EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.07.

Ennek a 3 csillagjegynek összetörik a szíve idén nyáron

Nyáron sokszor könnyebb szerelembe esni, de nem mindegy, hogy mi lesz a romantikus mese vége.

A nyár bizony sokszor kedvez a szerelemnek és könnyebben is ismerkedhetsz. Nagyon jó alkalom a romantikára, de ennek a 3 csillagjegynek különösen érdemes odafigyelnie, mielőtt még valaki összetöri a szívüket. Te közéjük tartozol?

Broken,Heart,Woman,And,Astrological,Zodiac,Symbols
Fotó: Dzhulbee

Rák

Alapjában véve rendkívül érzékeny és érzelmes típus vagy. Képes vagy egy kapcsolatban is és a szerelemben is a teljes odaadásra. A nyár idén nem kedvez neked ezen a téren, figyelj oda, minden jelre. Ne hagyd, hogy ismét összetörjék a szíved. Ha új kapcsolatba kezdesz mindenképpen ügylej arra, hogy az intenzív érzéseid lassabban enged elmélyülni, ne válj azonnal sebezhetővé. Ha látod, hogy értékel a partnered, és viszonozza az érzéseidet, akkor mehet a nyári szerelem, de más esetben inkább lépj vissza hármat, ne engedd, hogy kitépjék a szíved! Könnyen csapdába eshetsz.

Mérleg

A harmónia, a szépség és a szerelem igen fontos számodra. Képes vagy mindent megtenni a szerelmedért, partneredért, és még túlzásokba is esel sokszor. Saját magad is képes vagy háttérbe szorítani, és többet eltűrni tőle a kelleténél. Nyáron jobb is felkötnöd inkább a nyúlcipőt, ha olyan partnert vonzol be, aki nem őszintén téged szeret. Ne sakkozz a fejedben, merj bátran dönteni már az elején. Ha nem hordoz a tenyerén már az elején a szerelmed, akkor az később sem valószínű, hogy megváltozik. Ne álltasd magad, mert a végén még összetört szívvel találod magad. Akkor nyílj meg és szeress, ha látod a partnered odaadó szeretetét is.

Halak

Romantikus álmodozó vagy. Hajlamos vagy a szerelmedet idealizálni és magát az egész kapcsolatot is. A romantikus mese, amit te magad írsz, néha nem is igaz. Nem veszed észre a valós problémákat sem, csak néha túlságosan későn. Ezért, ha a nyár elhozza számodra a szerelmet, maradj a talajon, és úgy szeress, ha a másik fél is pontosan ezt teszi veled. Vedd észre, ha ismét olyan ember lép az életedbe, aki kihasználja csak az őszinte és önzetlen szereteted. Ne legyen ismét szívfájdalom a történetből a nyár végére!

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek