EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.06.20.

Érkezik a Rák hava: ennek a 3 csillagjegynek izgalmas nyaralást ígér

Június 20-án este lép a Nap a Rák jegyébe, és július 22.-ig tartózkodik ott. A Rák havában különlegesen jó energiák működnek, és ennek a 3 csillagjegynek izgalmas nyaralásban lehet része. Te közéjük tartozol?

Már a Rák havának küszöbén vagyunk, csütörtökön este be is lépünk az ajtón. Új izgalmas világba csöppenhetsz. Ennek a 3 csillagjegynek szerencsés, kalandos és vidám nyaralást ígérnek az égiek. Te is közéjük tartozol?

Happy,Young,Funny,Family,With,Children,In,Hats,And,Sunglasses
Fotó: Studio Romantic

Kos:

Nagyon fontos számodra ebben az időszakban a család kérdése, így a közelgő nyaraláson is velük együtt éled meg az izgalmas utazást. Ez most nagyon kivételes lesz, mert nemcsak érdekes helyekre látogathattok el, hanem egy belső utazáson is részt vehetsz. Mindezt a szeretteid körében. Szinte teljesen mindegy, hogy egy kis faluba, vagy a Balatonhoz indultok, esetleg külföldre. Az élmény nem a helytől függ! Ez akkor is igaz, ha szingli vagy és barátokkal utazol. 

Rák:

Végre eljött a te hónapod! Érkezik a szülinapod is, érezd nagyon jól magad, légy vidám. Fantasztikus időszak ez neked, végre engedd meg magadnak a pihenést is. Itt a vakáció és az utazás ideje, ebben támogatnak most az égiek. Kapcsolj ki, és bátran ismerkedj, igazán érdekes lesz az utazás, kalandokkal teli, ha a szokásosnál is nyitottabban állsz hozzá az egészhez. Ha szingli vagy, bármi megtörténhet, vesd bele magad az igazi nagybetűs életbe. De ha párod és még családod is van, akkor is arra számíthatsz, hogy meglepetésekkel teli kalandok várnak. 

Bak

Amint belép a Nap a Rák jegyébe, beindul az életed. rengeteg családi eseményre számíthatsz, élvezheted is a gyerekek és a szüleid társaságát. De ez nem minden, indulhat a nyaralás is! Végre nem a munkán lesz a fókusz, hanem egy mozgalmas utazáson. Izgalmakra számíthatsz, azért jó, ha még a bőröndre is odafigyelsz, de így is élvezetes lesz a közös móka. Egyedülállóként pedig szinte biztos, hogy valakivel összehoz a sors. Különleges időszak lesz ez, ha bátran fel mered fedezni az újdonságokat a szerelemben.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek