Létrehozva: 2016.03.13.

Kiszivárgott a földönkívűliek eltitkolt üzenete! Megdöbbentő felvétel!

Egy új videó tartja lázban az ufóhívõk népes táborát. A felvétel azt állítja, hogy a földönkívûliek már évekkel ezelõtt felvették velünk a kapcsolatot, de a hivatalos szervek az üzenetet titokban tartották. Valahogy mégis kiszivárgott! Hallgasd meg te is, döntsd el, vajon tényleg egy másik civilizáció üzent, vagy csak mókás kedvû fiatalok eszkábáltak egy hamisítványt!

A Sheivae Project néven futó videó teljesen megosztotta az ufóhívőket. A videó készítője azt állítja, hogy a felvétel hiteles, és egy Sheivae nevű idegen lény hangja hallható rajta. Az idegen állítólag az 1977-ben, a NASA által indított két Voyager űrszonda üzeneteire válaszolt.

1977-ben, a szondák rakterében az emberiséget és kozmikus környezetét bemutató szemléltető eszközöket helyeztek el. Egy kb. 30 cm-es, arannyal futtatott réz hanglemezen a Föld 35-féle természetes és az ember által keltett mesterséges hangjait rögzítették (többek között gyermeksírás, kutyaugatás, nevetés), továbbá üdvözletet 55 nyelven, köztük magyarul is. Mozart Varázsfuvolájától a zairei pigmeusok és az ausztráliai bennszülöttek énekén át Chuck Berry Johnny B. Goode-jáig 27 zeneműből szerepel részlet. A lemezt alumínium tok védi, amin szerepel információ a lemez lejátszásához, és ami feltünteti a műhold indítási helyét. A lemezen még 115 darab analóg kódolású fénykép van.

A felvételt nyilvánosságra hozó férfi szerint a választ a NASA Curiosity marsjárója fogta, még  2012-ben, de titokban tartották, míg valaki ki nem szivárogtatta. Természetesen az észlelés dokumentumait gondosan elsüllyesztették. Ettől függetlenül sok ufóvadász megkérdőjelezi a hitelességét.

A felvételen különféle sípoló, búgó zajokat és elektronikus zörejt lehet hallani, majd, megszólal egy torz hang...

Az eredeti hangfelvételt igen drámai körülmények közt szerezte meg egy Dél-afrikai kommunikációs szakember, aki 2011-ben összebarátkozott egy nyugdíjas NASA alkalmazottal, aki 2014-ben rákos lett. Mielőtt meghalt volna, rábízta a felvételeket és a titkot az afrikai barátjára.

A Viktor nevű férfi évekig kutatott a témában, és rengeteg emberrel beszélt a felvételről. Sok segítséget persze nem kapott, leginkább próbálták leállítani az ügyről. Végül úgy döntött, mielőtt valami véletlen baleset éri, nyilvánosságra hozza az üzenetet...

Több alkalommal is feltette a Youtube-ra, de eleinte eltűntek a videók. Többszöri próbálkozás után, azonban egyre többen mentették le a felvételt, és terjeszetni kezdték, onnantól már nem lehetett eltűntetni.

A videón 1 percnyi magyarázat olvasható, a hang csak onnantól indul:
 

"Helló. Sheivae vagyok. Megkaptam az üzenetet. Egy a  tiédől távoli világból jövök. Nem vagy egyedül. Remélem, megkapod az üzenetet. Remélem, megérted az üzenetemet.

 

Próbálom megtanulni a nyelvedet...


... Nekem elvesztett ...  Elvesztettem a bolygóm. Felfedező vagyok, utazó, alkotó. Te vagy az első kapcsolatom. Én ... lennék... hozzád. Nem vagyok az ellenséged. Békével jövök. "


Sokan meghallgatták már a felvételt, és elég szkeptikusak voltak.
Szerintük egy idegen civilizáció küldötte nem mondja azt, hogy "Békével jöttünk", ami egy olyan szófordulat, ami az 1950-es évek népszerű sci-fi filmjeiből került át a köztudatba.

Az ufóhívők szerint a felvétel egyetlen baja, hogy nem lehet sehonnan sem megerősítést szerezni a valódiságával kapcsolatban. Persze ez más, kevésbé hitelesnek mondható, vagy homályos ufó videónál, fényképnél nem zavarta őket.


A videó feltöltője megérti a kétkedést, és elfogadja a véleményeket. Annyi hozzáfűznivalója volt csak, hogy a közeljövőben, talán még több információ is ki fog derülni. Várjuk...

Forrás: latest-ufo-sightings.net

origo.hu

Bukhatja az El-indulást is a Manchester United?

ripost.hu

Ezzel vége? A legrosszabbat jósolta az időutazó, nincs sok hátra

vg.hu

Magyarország kedvenc milliárdosa: így lesz vége az egészségügynek

ripost.hu

Tömegbaleset történt, áll a forgalom Budapestről kifelé

hirtv.hu

Szorító fojtással tette ártalmatlanná áldozatait egy bevándorló Spanyolországban + videó

ripost.hu

Ők azok a szerencsés csillagjegyek - nekik hozza el a szerelmet az idei nyár, a főboszorkány szerint

mindmegette.hu

Így néz ki belülről az első magyar Primark – videón az üzlet!

ripost.hu

Most jött: robbanás történt Magyarországon, nagy a baj

ripost.hu

"Én nem a BKV-n akarom megtalálni a Nagy Ő-t"– elkerüli a szerelem a dúsgazdag magyar realitysztárt

ripost.hu

Ezt már nem lehet visszaszívni, lelepleződött Katalin hercegné titka

ripost.hu

Ezek a csillagjegyek született mázlisták, idén nyáron nagy szerencse éri őket

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

BIZARR

Mindent rögzített a kamera: szellemkutya tart rettegésben egy falut – Videó

BIZARR

17. századi festményen találták meg az időutazás bizonyítékát – Fotó

BIZARR

A Vatikán tud az idegenekről, de eltusolják – állítja a légierő pilótája

BIZARR

1986-os fotók kerülhettek elő egy űrlényről, de nem úgy néz ki, ahogy eddig gondoltuk

BIZARR

Lecsapolt vérű kutyákra, és madarakra bukkantak a Nagyláb otthonául szolgáló erdőben - Fotók!

BIZARR

1938-ban készült fotó lehet a bizonyíték az időutazásra

BIZARR

Az életével játszott: hátborzongató felfedezést tett egy férfi az erdő mélyén

BIZARR

Közeleg a végítélet, pusztító jóslatot kapott az emberiség