Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
BIZARR

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.07.13.

Halálra rémült tinik hívták a rendőröket, Nagylábbal találkoztak

A rendőrök azonnal a kempingező tinédzserek segítségére siettek.

Frissen érettségizett baráti társaság vette a nyakába a louisianai Houma városának erdei kempingjét. Ám arra egészen biztosan nem voltak felkészülve, amit ott tapasztaltak. 

A Kisatchie Nemzeti Erdő vadonjában állították fel a sátrukat, amikor egy pár izzó szem riasztotta meg őket. Állítólag egy Nagylábra hasonlító, termetes lényt láttak. Az egyik halálra rémült srác, még a rendőrséget is felhívta. Azt közölte a telefonba, hogy morgást hallott, majd egy állatnak tűnő dolgot látott, aminek izzó szemei voltak, és körülbelül két méter magas volt. 

A 17 és 18 év közötti tizenéveseknek sikerült a táborhelyükhöz irányítani a rendőröket az éjszaka közepén. A rendőrök a sípok hangjára figyeltek fel, és rátaláltak a rémült fiatalokra. Szerencsére a csoportot sértetlenül találták, és a rendfenntartók biztonságba kísérték őket az erdőből. Ezután vette kezdetét a hajtóvadászat a legendás fenevad nyomában. 

Az alapos vizsgálat ellenére a helyettesek arról számoltak be, hogy nem találtak semmilyen gyanús jelet vagy bármit, ami egy izzó szemű, két méter magas, morgó állatra utalt volna. A rendőrök vállon veregették a sikeres érettségiért a fiatalokat, majd a jókívánságaikkal hazaküldték őket. 

(VIA)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek