A Magyar Péter-lufi elkezdett leereszteni

POLITIK
BIZARR

Szerző E. R. A.

Létrehozva: 2024.07.08.

Tolvajszellem ragadt Marietta mellett, a kollégiumig követte a szellemlátó lányt

Évek óta érzi úgy egy Baranya vármegyei család, hogy szellemek között él, ám azt nem hitték volna, hogy a Bobbi nevű szellem egyiküket követni fogja. Amit megtudtak róla, arra nem voltak felkészülve.

Amióta az eszét tudja Sz. Marianna, azóta hisz a szellemek létezésében. A lányát, Mariettát ráadásul különös képességgel áldotta meg a sors: a 26 éves nő gyerekkora óta látja a szellemeket, akik olykor meg is tréfálják őket az otthonukban.

A szellemlátó lány végül álmában tudta meg, kinek a szelleme követi őt /
A szellemlátó lány végül álmában tudta meg, kinek a szelleme követi őt / Fotó: zef art /  Shutterstock

„Igazi rosszcsontok”

A Nagydobszán élő családnak különös „lakótársaivá” váltak a szellemek. Marianna szerint igazi tréfamesterek ők, akik náluk ragadtak. „Szinte minden napra jut valami poénkodás! Sorra tűnnek el a tárgyaink, lopkodják őket és elrejtik. A lányom alig használt alapozóját is eltüntették a szobájából. Sehol nincs. A TB-kártyámat is ellopták, legutóbb pedig a másik egészségbiztosítási kártyámat tüntették el. Végül csak a TB-kártyám került vissza az irattartómba…” - mesélte Marianna, aki a lányával idővel megszokta, hogy tolvajszellemek laknak velük.

Július elején eltűnt a lányom körömcsipesze. Pontosan tudta, hogy hova tette, de nem volt ott és máshol sem. Vettünk másikat, erre egy másik helyen felbukkant a régi! Végül eltette egy helyre a kettőt, erre újra eltűntek. Később teljesen máshol megkerültek

 - folytatta az anyuka, aki sokáig nem tudta, kik az ő hívatlan szellemtársaik – egészen 2019-ig. 

„A lányom még kollégista korában a nagyszüleim sírjánál derítette ki. Megkérdezte a nagyszüleimet, kik ők. Volt vetélésem, a meg nem született gyermekeim szellemei tréfálkoznak velünk. Rájuk az anyai nagymamám vigyáz fent, és elmondása szerint igazi rosszcsontok, úgyhogy nagyon szigorú velük” - számolt be a 45 éves anyuka.

Mozgó tárgyak, sanyargatás

A szellemek viccelődnek ugyan velük, de Mariannának jólesik, hogy ott vannak. Megszokták, hogy a „lakótársaik”, ám arra nem voltak felkészülve, ami a szellemlátó Mariettával történt: egy Bobbi nevű szellem 2019-ben követte őt a kollégiumba és éjszakánként riogatni kezdte őt és a szobatársát. "Elmesélte a lányom, hogy egyik éjjel hirtelen magától folyni kezdett a csapból a víz, a szobában a kis szemeteskuka fedele lebegett, az üdítő felborult magától” - idézte fel Marianna.

A szellem többször is ráijesztett a kollégistákra - mígnem a lánya lakótársát bántani is kezdte.

A szobából kopogott nekik az ajtón, a lányom szórakozásból visszakopogott. Válaszként újra kopogott nekik a szellem! Rájöttek, hogy ez paranormális jelenség, ezért a szellemet elnevezték Bobbinak. Szerintük nem tetszhetett neki a név, mert a lányom szobatársát bántani kezdte. Arra ébredt, hogy lila foltok jelentek meg a testén, mintha megverték volna! Utána átkeresztelték a szellemet Józsinak

 - idézte fel Marianna.

Egymást követték a furcsa események: már nemcsak otthon, de a kollégiumban is eltűntek a szellemlátó lány tárgyai. „Eleinte azt hittük, hogy a házunk szellemei riogatják őket. De nem!” - húzta alá Marianna.

A lánya egyik este, 2019 végén kiderítette, ki lehet a rejtélyes szellem. Amit pedig megtudtak róla, leesett tőle az álluk. Nem bántó, hanem védelmező szellem szegődött Marietta mellé! 

Megkérte álmában, hogy mutassa meg magát. Amikor másnap elmesélte nekem, kit látott és hogy néz ki, rögtön tudtam, ki volt. A lányom sosem láthatta őt, mert hétéves koromban hunyt el. Még kép sincs róla, mégis pontosan leírta, hogy nézett ki: apai nagyapám szelleme jelent meg az álmában. Józsinak hívták, és ő védelmezi a lányomat. Azért bántotta a lakótársát, mert nem beszélt vele tisztelettel 

– tárta fel a titkot Marianna.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek