BIZARR

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.07.07.

Hosszúkás UFO húzott el a Hold előtt, teljesen ledöbbent a szemtanú - Videó

Rejtélyes felvétel borzolja a kedélyeket a Redditen.

Szerző K. C.

Hatalmas vitát robbantott ki egy férfi, aki egy rejtélyes UFO videót osztott meg a Redditen. A felvétel alapján egy hosszúkás tárgy siklót keresztül London éjszakai egén. A 40 másodperces klipet nagyjából este 11 óra magasságában készítette egy szemfüles megfigyelő. 

 

A felvételen egy fényes, narancssárga hold látható alacsonyan az égen, amelynek több mint a felénél egy furcsa vonal húzódik. Ez a vonal a hold közepétől a széle felé halad a videó során. Ez lenne a Reddit felhasználó szerint a rejtélyes UFO űrhajó. 

„Az egyik este láttam ezt a tárgyat a Hold előtt (gyönyörű narancssárga hold) átvonulni. Elmondhatom, hogy pontosan 23:06 volt az idő. Amellett, hogy megdöbbentett a Hold szépsége, nem tudtam elhinni, hogy egy hosszú tárgy mozog előtte nagyon lassan balról jobbra! Látott már valaki ilyet, és tud valaki segíteni, hogy magyarázatot találjak rá, kérem? ” -írta rejtélyes videójához a férfi. 

A klip több mint 2000 megtekintést és közel 300 kommentet gyűjtött be a tanácstalan felhasználóktól, akik megpróbálták kitalálni, mi lehet a rejtélyes tárgy. Hogy valóban UFO vagy csak egy elkóborolt lufi látható a felvételen, azt mindenki döntse el magának. 

(VIA)

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek