ürszonda

20 találat
HOGY MIK VANNAK!

Misztikus fotók érkeztek a Hold túlsó oldaláról

A dél-koreai űrszonda készítette a felvételeket.

ÉLETMÓDI

Magyarok is részt vesznek a Mars meghódításában: meghökkentő, ami kiderült

Az utóbbi hetekben három űrexpedíció is elérte a Mars bolygót. A magyarok persze mindenhol ott vannak: a Ripost7 egyik munkatársának neve is szerepel az egyik űrjármű falába gravírozva és magyar térkép is készült a Marsról!

NAPI TUTI

Elképesztő, mi történik hamarosan a Marson

Hamarosan három űrszonda éri el a Marsot: az Egyesült Arab Emirátusok űrszondája kedden érkezik a vörös bolygóhoz, a kínai űrszonda 24 órával később áll orbitális pályára, a NASA marsjárója, a Perseverance (Kitartás) pedig február 18-án landol.

KOMPOST

Hátborzongató felvételek érkeztek a Marsról

Az űrszonda igazán furcsa képeket készített a bolygó északi sarkánál.

KÜLFÖLD

Száguldó aszteroidára száll le a NASA: Nézd velünk élőben!

Az űrszonda még 2016 szeptemberében indult útnak, hétfő este háromnegyed hatkor pedig eléri végcélját és megkísérli a landolást. Élő kép a cikkben!

KÜLFÖLD

Megkezdődött a Mars meghódítása: Élőben közvetíti az Amerikai Ûrügynökség

A Holdra 50 évvel ezelőtt merészkedett először ember, azóta új céljaink lettek. Már a sokkal távolabbi Marson landolt az InSight űrszonda, s ez újabb mérföldkő a világűr meghódításában. A NASA honlapján és a YouTube-on is figyelemmel kísérhetjük az esemén

KÜLFÖLD

Bányát nyitna a Holdon Putyin

Meghökkentő ötlettel állt elő Oroszország: a Holdról származó természeti kincsekre építenének milliárdos üzletet!

KÜLFÖLD

Kísérteties hangokat rögzített a Jupiternél járó űrszondánk

A napokban állt pályára a Juno űrszonda Naprendszerünk legnagyobb gázóriása körül, és máris érdekes dolgokat küldött a Földre.

BIZARR

Kiszivárgott egy NASA-videó: Idegen űrszonda kering a Jupiter körül

A napokban állt pályára a Juno űrszonda a Jupiter körül. Bennfentes források szerint rögtön érdekes videóval kezdte a szolgálatot, amelynek tartalma annyira megdöbbentette a NASA szakembereit, hogy inkább titokban tartották volna... de természetesen kiszi

RIPOSTER

Földön kívüli életről is tudósíthat a NASA Jupiter-szondája

Sikeresen pályára állt az amerikai űrkutatási hivatal (NASA) Juno űrszondája a Jupiter körül. Olyan térségbe érkezett, ahol rengeteg a megfejtésre váró titok...

BIZARR

Rejtélyes óriás lény csontvázára bukkantak a Marson!

Elképesztő fotó mellé elképesztő elmélet jár! Legalábbis az egyik UFO-portál szerint. A NASA Mars körül keringő űrszondájának nagy felbontású felvételén különös objektumot fedeztek fel...

BIZARR

Jön a világvége? A NASA gigantikus lyukat észlelt a Napon!

A NASA napfigyelő műholdja olyan felvételeket küldött a Földre, melyektől szinte mindenki megrémül. De nem úgy az amerikai űrhivatal szakemberei! Õk már tudják a választ, és meg is osztják velünk!

BIZARR

Micsoda teória: Földönkívüliek lézerrel szondázzák Napunkat!

A NASA napfigyelő műholdja különös fotókat küldött a Földre nemrég. Ismét több furcsa objektum bukkant fel a Nap közelében. De vajon mit keresnek?

BIZARR

Ismét febukkant a Nap közelében a rejtélyes űrkocka!

Korábban már többször is észlelték a SOHO napfigyelő műhold felvételein a rejtélyes, kocka alakú azonosítatlan objektumot. A legfrissebb képeken ismét felfedezték!

BIZARR

Rejtélyes pusztítás: semmi kétség, ufo zúzhatta szét a japán űrszondát

A 14 méter hosszú, 3 tonnás műholdnak március 26-án, szombaton kellett volna életjelet adnia magáról, de valami nagyon különös történt vele.

BIZARR

Újabb furcsa tárgyat fotózott egy űrszonda a Nap közelében

Lassan nem telik el nap, hogy ne bukkanna fel valami furcsaság központi csillagunk körül. Ezúttal is a SOHO napfigyelő űrszonda képein bukkantak újfent egy furcsaságra.

BIZARR

Kiszivárgott a földönkívűliek eltitkolt üzenete! Megdöbbentő felvétel!

Egy új videó tartja lázban az ufóhívők népes táborát. A felvétel azt állítja, hogy a földönkívűliek már évekkel ezelőtt felvették velünk a kapcsolatot, de a hivatalos szervek az üzenetet titokban tartották. Valahogy mégis kiszivárgott! Hallgasd meg te is,

BIZARR

Egy űrszonda felvette: Hemzsegnek az ufók a Nap körül!

Újabb összeesküvés-elmélet van születőben. Több ufóvadász felfigyelt már a SOHO napfigyelő űrszonda felvételein látható furcsa objektumokra, amelyek a Nap körül bukkannak fel időről-időre. Némelyik a mi Holdunknál is nagyobb!

EZO

Hihetetlen NASA-felvétel a bolygóról, ami most legjobban izgatja az emberiséget

Nyolc évig tartott az út, ennyi idő alatt ért el a Dawn űrszonda naprendszerünk legkülönlegesebb bolygójához, a Cereshez. Rengeteg adat érkezett. Most a NASA élethű animációval mutatja be a titokzatos kisbolygó felszínét. Lélegzetelállító képek!

BIZARR

Óriásbogarat fotóztak a Marson!

Fekete kitinpáncélos bogárhoz hasonlít az a képződmény, amit a Mars felszínén csípett el az űrszonda. Ismét lázba jöttek az Ufó-hívők, ugyanis ha a "marsbogár" létezik, új fejezet nyílik a tudományban.