Magyar Péter pánikszerűen törölni kezdte a cigarettacsempésszel közös képeket

POLITIK
POLITIK

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.10.12. 09:19
Módosítva: 2024.10.12. 11:27

Magyar Péter pánikszerűen törölni kezdte a cigarettacsempésszel közös képeket

Vezető szerepet játszott a pártban.

A Mandiner adta elsőként hírül, hogy cigarettacsempészésért letartóztatták a Tisza-párt vezető szervezőjét. Miután mindez nyilvánosságra került izgatott posztolás kezdődött Magyar Péter közösségi médiás felületein, gyorsan figyelmeztették a pártelnököt, hogy jó lenne eltüntetni  a cigarettacsempészet miatt előzetes letartóztatásba került aktivista fotóit, különösen azokat amelyeken Magyar Péterrel, Nagy Ervinnel vagy Radnai Márkkal pózol.

A kompromittáló fényképek percekkel később el is tűntek a nyilvánosan elérhető felületekről, de a RIPOST munkatársainak még sikerült lementi néhányat.

A letartóztatott cigarettacsempész Magyar Péterrel

 

Villámgyorsan letörölték a kompromittáló felvételeket

A letartóztatott cigarettacsempész vezető szervezőként fontos szerepet játszott az MTVA előtti demonstrációban. A háttérből irányított, szervezett, ő látta el például "láthatósági mellénnyel" Magyar Péter médiabrigádját. 

Cigarettacsempész akcióban...
A cigarettacsempész  volt az MTVA előtti demonstráció vezető szervezője
A cigarettacsempész eligazítást tart...

A Tisza-párti aktivisták most feladatul kapták, hogy minden felületet gondosan átvizsgálva teljesen tüntessék el  a már hosszú hónapok óta  Magyar Péterrel  szorosan együtt dolgozó  cigarettacsempész nyomait,  hogy a nyilvánosságra került bűncselekményt a lehető legkevésbé lehessen összefüggésbe hozni a pártelnökkel.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek