Magyar Péter pánikszerűen törölni kezdte a cigarettacsempésszel közös képeket

POLITIK
SZTÁRDZSÚSZ

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.10.12. 11:25

Végleges Döntést hozott Krausz Gábor: vajon mit szól ehhez Mikes Anna?

Nagy lépésre szánta el magát a sztárséf. Újabb mestermű került fel Krausz Gábor eddig sem túl üres karjára.

A tavalyi év egyik legnagyobb sztárválásaként tartották számon Krausz Gábor és Tóth Gabi szakítását. A sztárséf és az énekesnő hat év és egy közös kislány, Hannaróza születését követően jelentette be: a kapcsolatuk véget ért. A gyermekük mellett az egykori sztárpárt sokáig összekötötte az a bizonyos tetoválás is, amelyet annak idején Krausz Gábor varratott magára, és ami Tóth Gabit ábrázolta.

Krausz Gábor
Krausz Gábor imádja a tetoválásokat (Fotó: Fotó: Löffler Péter / Dunántúli Napló)

A sztárséf időközben már továbblépett Mikes Annával, akivel még a Dancing with the Stars során ismerték meg egymást, és a mai napig boldogan élnek együtt. A tetoválásnak ezek után végképp mennie kellett, amit végül egy átalakítással oldottak meg. Krausz Gábor később kijelentette, hogy bár tervben van egy újabb tetoválás, a történtek után sokkal megfontoltabban vág majd bele a folyamatba.

Mostantól átgondoltabban tetováltatok, mert van olyan személyes szöveg és nonfiguratív ábra a testemen, amit már nem érzek magaménak, ezeket majd átalakíttatom

– nyilatkozta korábban a sztárséf.

Újabb, örök életen át tartó minta kerül Krausz Gábor testére

Úgy tűnik, Krausz Gábor nemrég elérkezettnek látta az időt ahhoz, hogy ismét felkeresse a tetoválószalont: 24 óráig elérhető Instagram-történetében osztott meg egy képet arról, amint épp az egyik vállán dolgoznak. Vajon ezúttal milyen motívumot vállalt be a sztárséf – és mit szól mindehhez kedvese, Mikes Anna?

Krausz Gábor, Instagram-történet.
A tetoválószalonból jelentkezett be Krausz Gábor (Fotó: Instagram)

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek