Magyar Péter pánikszerűen törölni kezdte a cigarettacsempésszel közös képeket

POLITIK
Létrehozva: 2024.10.12. 12:00

Curtis hajbeültetése jól sikerült

A zenész idén tavasszal szánta rá magát arra, hogy hajbeültetésen vegyen részt. Curtis műtétje a jelek szerint jól sikerült, hiszen máris friss tincsek serkennek a feje tetején.

Curtis a friss fotóin valahogy egészen másként néz ki, mint a régieken... A képeket látva sokat kellett gondolkodni azon, hogy vajon mi lehet furcsa, mire végre rájöttünk: a kopasz zenész már a múlté, egy új, dús hajú Curtist kell megszoknunk. A híresség tavasszal vette rá magát a hajbeültetésre, mert úgy érezte, hogy a kopaszodása megállíthatatlan. A beültetés eredménye ennél a beavatkozásnál hónapok múlva lesz látványos, a hírességnél is most kezdenek látszani az első új hajtincsek. 

Curtis
Régebbi Curtis koncertfelvételeken és képeken látható, hogy a zenész főleg a homlokán kezdett kopaszodni (Fotó: Keresztesi Balázs)

Curtis változásai 

A zenészen végbemenő változások már látszanak, a friss fotókon például egyértelműen látszik, hogy egyre dúsabb lett a haja. Curtis azonban nem csak külsőleg alakul át: a kedvese, Judie miatt sok más változásra is hajlandó volt. A zenész a napokban a hot! magazinnak adott interjújában is beszélt erről: 

Nekem többet kellett változnom, hogy ez tényleg egy harmonikus kapcsolat legyen. Neki is voltak hibái, de sok minden az én hibáimból fakadt, és ez tovább lett görgetve. Megoldottuk. A béküléseket eddig mindig Judie kezdeményezte, kivéve most. Már nem lennénk együtt, ha nem változom meg.

Curtis Barnai Judit
A Curtis Instagram-oldalán mostanában közzétett képeken egyértelműen látszik, hogy mennyivel dúsabb lett a haja a homlokán (Fotó: hot! magazin)

Ez csak a kezdet 

A zenész fejbőrébe 5000 hajszálat ültettek be, ez a mennyiség bőven elegendő ahhoz, hogy az elkövetkezendő hosszú években olyan dús haja legyen, mintha huszonéves lenne. Curtis azt mondja, hogy ebben az egész folyamatban a legnehezebb a türelem, hiszen tényleg nagyon sokat kell várni a beültetés után, mire erős szálú hajkoronát tud növeszteni a delikvens. A várakozás viszont nem Széki Attila erőssége... De hát ha már a változás útjára lépett, legalább ezt is el tudja most sajátítani.

Curtis
Curtis hajbeültetését végig dokumentálják (Fotó: turbohair.hu)

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek