Magyar Péter pánikszerűen törölni kezdte a cigarettacsempésszel közös képeket

POLITIK
Létrehozva: 2024.10.12. 13:00

Segít a főboszorkány: így válhatsz lottómilliomossá még ma!

Magyarország főboszorkánya elárulja, milyen fortélyokkal kerülhetsz közelebb a gazdagsághoz. Érdemes Szegedi Erika tanácsait megfogadni, ha nyerni akarsz a lottón.

Az idei esztendő a Sárkány éve, és ilyenkor az álmok nagy részt teljesülnek. Merj nagyot álmodni és az univerzum kegyes lesz hozzád. Sokan a lottó főnyereményében bíznak, hogy azzal 180 fokos fordulatot vesz az életük. Hogy ne csak álom maradjon a nyeremény, Szegedi Erika boszorkányos praktikákba avatja be az olvasókat. Érdemes ezeket megfogadnod, hiszen ha alkalmazod ezeket, a szerencse melléd szegődik. 

Szegedi Erika Európa és Magyarország főboszorkánya enyhe telet jósol
Szegedi Erika azt tanácsolja, ha szerencsés akarsz lenni, mindig égess zöld gyertyát – emellett azt is megsúgta, melyik számokat érdemes megjátszani a lottón Fotó: Máté Krisztián

Ők idén a legszerencsésebbek 

Ha szerencsejáték, akkor Fortuna. Az idei év a Sárkány éve. Így a Sárkány évében születettek a legszerencsésebbek 2024-ben. Persze ez nem azt jelenti, hogy csak ők juthatnak mesés gazdagsághoz. Egy csipetnyi boszorkányság segítségedre lehet álmaid elérésében – mondja sejtelmesen a főboszorkány, aki mindenkinek azt tanácsolja, hogy a személyes szerencseszámaival játsszon, melyek a születési dátumából egyszerűen meghatározhatóak.

Szegedi Erika elárulja a szerencseszámait!

Én például 1953.07.31 születtem, ezért a szerencseszámaim 1,7,9,31,53, ezek az egész életem során végigkísérnek. Ha valaki nem tudja a saját számait, akkor érdemes szakember segítségét kérni. De az én számaimmal is játszhatsz, és ha nyersz, felezzük el a nyereményt!

– folytatja mosolyogva a főboszorkány, aki azt is elárulja, hogy most a Rákok, a Skorpiók, a Nyilasok és az Oroszlánok számára mutatkozik a legnagyobb esély arra, hogy bezsebeljék a nyereményt.

Anyeremény bezsebeléséhez elengedhetlenül fontos a hit Szegedi Erika szerint
Szegedi Erika szerint a nyeremény bezsebeléséhez elengedhetetlenül fontos a hit: akár az ötöslottó, akár a hatoslottó főnyereményére hajtasz, érdemes megfogadni a főboszorkány tanácsait! Fotó: MK

Ezt a számot mindenképp játszd meg a lottón!

Ha az Ötöslottóról van szó, Erika azt tanácsolja, hogy most érdemes a mesterszámot, a 11-et is megjátszani, hiszen ez az egyik legerősebb szám. A család a legerősebb kapocs, ezért a főboszorkány úgy véli, hogy a gyermekek és szülők születési számai is szerencsések lehetnek.

Néhány otthon is elvégezhető praktika

Miután feladtad a szelvényt, azt egy arany színű, felfelé álló ormányú elefánt szobra alá kell rakni, ami az ablakkal szemben néz. 

Érdemes beszerezni egy arany színű kis Buddhát is, aminek ajándékozni kell egy kis pénzt, vagy csokoládét, ékszert. Sose feledkezzünk meg arról, hogy a Ganésáknak, az elefántoknak és a Buddháknak mindig kell valami csekélységgel kedveskedni, hogy szerencsések legyünk. A nekik ajándékozott pénzt, vagy csokit nem szabad egy évig elkölteni vagy megenni

– árulja el a Szegedi Erika, aki azért arra is felhívja a figyelmet, hogy ezek a mágiák nem egyik napról a másikra teljesülnek, hanem folyamatosan fejtik ki hatásukat. 

Mit ne csináljunk? Mi viszi el a szerencsét?

Ha szerencsejátékot játszunk, sose igyunk előtte alkoholt és sose viseljünk fekete ruhát, mert az elviszi a szerencsét. Erika azt tanácsolja, hogy mindig színes és vidám öltözetben adjuk fel a szelvényt. A leginkább szerencsét hozó színek: a zöld, a piros és a sárga.

És egy utolsó jó tanács: a lottóhúzás előtt egy zöld gyertyát végig kell égetni.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek