Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
KÜLFÖLD

Szerző P. E.

Létrehozva: 2024.09.03.

Megnyerte a lottó főnyereményét, még sincs pénze ételre

Megnyerte a főnyereményt egy férfi, mégsem kapja meg a pénzét.

Megnyerte az EuroMillio főnyereményét egy nyugdíjas férfi, mégis arra kényszerül, hogy élelmiszerbankokat vegyen igénybe, mivel még mindig nem fizették ki neki a pénzt.

 

A 71 éves Pete Daly a Liverpool Echo-nak elmondta, hogy ő volt az Euromillions lottó szerencsés nyertese 34 nappal ezelőtt. A wirrali férfi azonban még nem kapta meg a nyereményét.

A dühös nyugdíjas júliusban 582,20 fontot nyert a lottón, a hírt azzal ünnepelve, hogy kifizette az autóbiztosítását. De miután több mint egy hónapot várt a nyereményre, Daly úrnak most élelmiszerbankokhoz kell folyamodnia.

"Amikor megtudtam, hogy nyertem, kifizettem az autóbiztosításomat a teljes havi készpénzemből, mert arra gondoltam, hogy úgyis kapok pénzt, ami majd egyenesbe hoz. De most élelmiszerbankokból kell egyek, mert nem kaptam semmilyen pénzt".

Felvette a kapcsolatot a nemzeti szerencsejáték üzemeltetőjével, akik folyton csak hitegetik. Mint mondja, minden héten játszik a lottón, egy évben legalább ezer fontot költ erre és akkor még 500 fontot se bírnak neki kifizetni.

"Nem engedhetem meg magamnak a fodrászt, új cipőre lenne szükségem, de nincs rá pénzem. Szükségem lenne a nyereményre, mert most még a házból sem léphetek ki, mert minden csak pénzpazarlás" - kesergett a férfi.

A lottótársaság az újságnak elmondta, hetente akár több száz nyereményt is kiutalnak, így a férfi is nyugodjon meg, meg fogja kapni a pénzét.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek