FÜLES

Szerző Trinity

Létrehozva: 2024.06.24.

Kínos lebukás: Óriási kamu Kulcsár Edina és G.w.M rongyrázása

A sztárpár mindent megtesz, hogy a fényűzés látszatát keltse. Ám Kulcsár Edina és G.w.M most kellemetlen helyzetbe került.

A negyedik gyermekét váró Kulcsár Edina és férje, a rapper G.w.M eddig kínosan igyekeztek azt a látszatot kelteni, hogy nemcsak elképesztően boldogok, de bőven van mit a tejbe aprítaniuk.

Kulcsár Edina, G.w.M
Kínos lebukás: Kiderült Kulcsár Edina és G.w.M titka  / Fotó: Szabolcs László

Bár a sok gyerek és a még több elfoglaltság miatt luxusutazásokkal nem kérkednek a közösségi médiában, arra odafigyelnek, hogy milyen autó volánja mögé huppannak be. Talán még mindenki emlékszik arra, mikor G.w.M. egy több tízmilliós luxusautóval lepte meg az akkor még Amarával várandós Kulcsár Edinát. Ez egy piros szalaggal átkötött hófehér Porsche Macan volt, ami még használt állapotban is legalább 12-13 millió forintba kerül. Újonnan véve még borsosabb árú, a neten azt láttuk, hogy 27 millió forint körüli összeghatártól már itthon is kapható.

Edina akkor hónapokon át vezette a luxusjárgányt, majd a szemfülesebbeknek feltűnt, hogy a verdát bizony lecserélték, a szerelmespár most egy tekintélyt parancsoló BMW terepjáróval furikázik, ami persze szintén nem adatik meg mindenkinek.

Csak porhintés Kulcsár Edina és G.w.M luxusa?

A szemfüles netezők egy megdöbbentő hirdetésbe futottak bele a Facebook virtuális piacterén! Nem más autót kínálnak ugyanis tartósbérletre, mint Kulcsár Edina és G.w.M meseautójának hitt BMW-t, ami a hirdetésben ráadásul az egykori szépségkirálynő otthona előtt parkol. Több, mint gyanús!

A hirdetés szerint a kocsi jelenleg is Magyarországon van, és azonnal vihető, amennyiben a leendő új bérlője ki tudja fizetni a 15,6 millió forint kezdőösszeget, majd később a havi 670 ezer forintot. Cserébe viszont 22 hónapra garantáltan a miénk lehet a fekete monstrum és a biztosítással sem kell törődnünk, a havi bérlet ugyanis azt is tartalmazza.

A hirdetés felkerült a Reddit nevű közösségi oldalra is, a felhasználók pedig azonnal csámcsogni kezdtek azon, hogy Edina és G.w.M valójában mindenkit átvernek az anyagi helyzetükkel, és valójában egyáltalán nem élnek olyan fényűző életet, mint ahogy azt kifelé mutatják.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek