Történelmi árvíz fenyegeti hazánkat, így zajlik a védekezés

INSIDER
Létrehozva: 2024.09.03.
Módosítva: 2024.09.03.

Suzy kitálalt a Jollyval való kapcsolatáról: „Nagyon örülök, hogy boldog, de azért...”

Királyvári Zsuzsanna tiszta vizet öntött a pohárba. Suzy elárulta, volt férjének, Tarcsi Zoltán Jollynak címezte-e legutóbb megosztott szerelmes dalát.

Néhány nappal ezelőtt nagy port kavart a népszerű mulatós énekesnő, Királyvári Zsuzsanna, azaz Suzy egy ártatlan bejegyzése. Az énekesnő egyik saját szerelmes számát osztotta meg, a rajongók elméletgyártása pedig rögtön beindult. A „Titokban szeretek egy barna srácot” című daláról van szó, a hallgatói közül pedig jó néhányan arra gondoltak, talán azért osztotta meg közösségi oldalán, mert volt férje, Tarcsi Zoltán Jolly után epekedik még… Lapunk felkeresésére Suzy gyorsan tiszta vizet öntött a pohárba.

királyvári zsuzsanna suzy
Királyvári Zsuzsanna, azaz Suzy elárulta, kinek is szól valójában az a bizonyos szerelmes dal (Fotó: Mediaworks archív)

Az akkor alakuló és jól induló kapcsolatomat titokban tartottuk

Ez a dal jópár éve készült és valóban egy igaz szerelem története. Patocska Olivér és Tilinger Attila írta nekem ezt a közönségkedvenc slágert, ami az életem egyik nehéz időszakában született. Ezt az akkor alakuló és jól induló kapcsolatomat titokban tartottuk, de nem is bánom, mert ámbár sok szépet adott és a dalszövegben leírt sztori a valóságot takarja, sajnos vége lett – fedte fel az eddig dédelgetett titkot a csinos énekesnő.

Suzy: „Nagyon örülök, hogy boldog, de azért dalt nem írok róla

A csodaszép énekesnő nemcsak erről az eddig titkolt kapcsolatról vallott, de volt férjével, Jollyval való viszonyáról is elárult egyet s mást.

A dalaimat vagy személyemet kedvelők, vagy épp nem kedvelők sok mindent írnak. Olyasmiket vélnek tudni, aminek nyilván nincs alapja.”

A volt férjem az életemnek fontos része volt, a gyermekem apja, és nagyon örülök, hogy boldog, de azért dalt nem írok és íratok róla.

„Van egy másik dalom is, Daj-daj-daj címmel, azt Nótár Mary írta nekem anno, és az szintén hasonló megítélést kapott a rajongóktól, hiszen egy elhagyott asszony mulatós vallomása, de ennek sincsen köze a válásomhoz. A hivatásom része, hogy valamilyen szinten a nyilvánosság előtt élem az életem akár akarom, akár nem. Ezzel nyilván együtt jár, hogy szeretnek és az is, hogy nem.”

Nem lehet mindenkinek megfelelni, én pedig nem is akarok, csak magamnak. A szüleim, különösen édesapám véleménye talán az egyetlen, ami számít.

„Van egy pár igaz barátom, velük megbeszélek mindent, de vadidegen emberek bántása vagy légből kapott kritikája nem érdekel – szögezte le az édesanya, aki gőzerővel készíti új dalait.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek