Létrehozva: 2024.08.29.

Suzy a volt férjének, Jollynak üzent a rajongók szerint

Az énekesnő egyik dala a rajongók szerint egészen biztosan Jollynak szól. A "Titokban szeretek egy barna srácot" című nóta miatt megint kitört a kommentháború.

Jolly és Suzy négy évvel ezelőtt, 2020 nyarán váltak el hivatalosan. Az egykor nagyon sikeres muzsikus páros szakítása azonban a mai napig megviseli a rajongóikat, akik szerint nekik együtt kellett volna maradniuk. A duó hatalmas rajongótábort épített egy évtized alatt, és ezeknek a követőknek az elválás után sajnos muszáj volt sztárt választaniuk, hogy melyik kedvencüket követik ezek után, ami komolyan megviselte őket. 

Egykoron Jolly és Suzy nemcsak a magánéletben, a színpadon is egy párt alkotott (Fotó: Facebook)

Szerelmes dal 

A páros a válásuk után közösen neveli a kislányukat, ennél több kapcsolat azonban nincs köztük, mindketten külön-külön élik az életüket. Jolly immár hat éve alkot egy párt a kedvesével, Szuperák Barbarával, akivel közösen járnak fellépni is. Suzy pedig a maga útját járva vállal fellépéseket. A szőke énekesnőnek komoly rajongótábora van most is, a teltházas fellépésein pedig a tömeg egy emberként énekli vele a dalait. Csak akkor van probléma, hogy ha Suzy szerelmes dalt ad elő. Ez a zenei stílus valahogy azt hozza ki a követőiből, hogy mindenki egyből azt gondolja, Jollynak szól a dal... Így történt a legutóbb is, amikor a szőkeség az egyik legszebb romantikus dalát osztotta meg a hivatalos Facebook-oldalán. 

MAR_0785
Suzyért tömegek rajonganak (Fotó: Mártonfai Dénes)

„Titokban szeretek egy barna srácot”

Az énekesnő minden hátsó szándék nélkül tette ki a dalt és az abból készült klipet, egyszerűen csak jó érzéseket szeretett volna kelteni a rajongókban. A kommentelőknek azonban több sem kellett, azonnal billentyűzetet ragadtak. Tömegével érkeztek is az olyan hozzászólások, melyek arról szóltak, hogy Suzy biztosan Jollynak küldte ezt a dalt, hogy a két énekes akkor volt jó, amikor együtt tolták a színpadon, hogy az ő duójuk felejthetetlen és megismételhetetlen, és az énekesnőnek egyébként is magába kellene néznie, és bevallania, hogy még mindig oda van a volt férjéért... Suzy ezekre a hozzászólásokra nem reagált, sőt! Egy pár óra alatt mindet ki is törölte (sok dolga lehetett vele), hogy nyoma se maradjon a tapintatlan véleményeknek. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek