FÜLES

Szerző Natasha

Létrehozva: 2024.09.29. 13:00

Gyanakodnak a rajongók! Kisbabát vár Sydney van den Bosch?

Már korábban is szárnyra kapott ez a pletyka a Szerencselányról, mondván, hogy gömbölyödik a pocakja. Sydney van den Bosch azonban az esküvőjén is beindította a találgatásokat...

Sydney van den Bosch élete nem is lehetne tökéletesebb. A TV2 csinos sztárja tavaly szeptemberben jelentette be, hogy elválik férjétől 7 közös év után, ám nem kellett sokat búslakodnia egyedül, ugyanis gyorsan rátalált a szerelem. Olyannyira, hogy a minap Sydney van den Bosch vőlegénye a boldogító igent is hallhatta tőle. Bizony, a gyönyörű műsorvezető immáron ismét feleség lett, de a rajongókat inkább az foglalkoztatja, hogy úton lehet-e az első trónörökös.

Sydney van den Bosch
Sydney van den Bosch férje hamarosan apuka lesz? (Fotó: Szabolcs László)

Sydney van den Bosch terhes lehet?

A pletykák már a lánybúcsúztató után beindultak, ugyanis egyesek kiszúrták, hogy mintha gömbölyödne a híresség pocakja. Ez persze még semmit nem jelent, de a rajongók mégis reménykednek, hogy hamarosan nagy bejelentést tesz kedvencük. Már csak azért is, mert Sydney van den Bosch esküvőjén is történt egy érdekes dolog…

Ez nem más, mint az, hogy rózsaszín port lőttek az égbe a szerelmesek, ami sokak szerint indokolatlan egy esküvőn, kivéve akkor, ha esetleg a baba nemét hivatott elárulni. Nos, ebben még lehetne igazság is, de az is benne van a pakliban, hogy a házaspárnak csupán ez a szín tetszett, és nem volt semmiféle rejtett üzenet benne.

Szerintem kislánya lesz és azért a nagy felhő. Sok ilyet látni, ahol így jelentik be, hogy milyen nemű lesz a gyerek

– fogalmazott valaki Sydney van den Bosch Instagram-bejegyzése kapcsán, ám akadt a Redditen egy olyan bennfentes is, aki állítólag ott volt az esküvőn.

Mindenki nyugodjon meg, nemcsak rózsaszín volt, hanem sárga és kék is. Nem tudok róla, hogy Sydney babát várna, és abban is biztos vagyok, hogy nem az esküvőjén jelentené be, hogy milyen nemű…” fogalmazott,  mi pedig mutatjuk a szóban forgó fotót.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek