Lopás miatt kikérte a legfőbb ügyész Magyar Péter mentelmi jogát

POLITIK
Létrehozva: 2024.09.26.

Megtartották Sydney van den Bosch leánybúcsúját

A TV2 sztárja hamarosan oltár elé áll, és kimondja kedvesének a boldogító igent. Sydney van den Bosch hétvégén már a leánybúcsúját is megtartotta, most már az esküvő következik.

Az éve elején derült ki, hogy a TV2 Szerencselányára, Sydney van den Bosch-ra rátalált a szerelem. Nem is kellett sokat várni, hogy kedvese eljegyezze, bár az egyenlőre titok, hogy pontosan mikor és hol is mondják ki a boldogító igent. Apró információ morzsákat azért elhint a gyönyörű modell. Sydney van den Bosch Instagram-oldalán ugyanis arról számolt be, hogy már készülnek a ruhái.

Sydney van den Bosch
Sydney van den Bosch párja nemrég eljegyezte a Szerencselányt, aki a leánybúcsúját is megtartotta már (Fotó: Szabolcs László)

Nemrég az izgalomra éhes rajongók azt is megtudhatták a Szerencselány Instagram-oldaláról, hogy a hétvégén megtartotta a leánybúcsúját. Az ünnepséget egy Balaton partján lévő fantasztikus faházban tartották szűk körben. Sydney persze több képet is megosztott az eseményről, ahol láthatóan fantasztikusan érezték magukat.

Ki tartott másodfokú viharjelzés közepette lánybúcsút? Hát persze, hogy én! Oké, oké tudom nem vagyok már “leány” sokak szerint, de egy asszonynak is jár egy elvonulós hétvége a barátaival

 – írta a bejegyzésében a TV2 sztárja.

A képeket ide kattintva tudod megtekinteni.

20230713_sunhill megnyito_02453_MW_bulvar_MK
Sydney van den Bosch esküvője már a kanyarban van (Fotó: Máté Krisztián)

Elkezdődött a visszaszámlálás Sydney van den Bosch-nak

Egy évvel ezelőtt jelentette be a TV2 sztárja, Sydney van den Bosch és korábbi férje, Egerszegi Tamás, hogy 5 év után a válás mellett döntöttek. A szerelem azóta ismét rátalált a Szerencsekerék háziasszonyára új kedvese, Kaszás Benjámin személyében. A férfi hamarosan a kezét is megkérte, majd izgatottan álltak neki megszervezni az esküvőjüket, amelyre a jelek szerint hamarosan sor kerülhet.
 

A visszaszámlálás megkezdődött

– jelentette be Instagram-posztjában Sydney van den Bosch.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek