FÜLES

Szerző Doris

Létrehozva: 2024.10.02. 13:40

Eljárás indult: Itt a rendőrség hivatalos közleménye Sallai Nóra súlyos autóbalesetéről

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság hivatalos közleményt küldött a Ripostnak. Sallai Nóra pénteken szenvedett súlyos balesetet.

Nemcsak a Jóban Rosszban rajongóit, hanem az egész országot megrázta a hír, miszerint a TV2 korábbi napi sorozatának egyik színésznője Alsónémediben súlyos autóbalesetet szenvedett. Ötéves kisfia is vele volt azon a szeptember 27-i, péntek estén, amikor megtörtént a baj, ami örökre megváltoztatta a 44 éves Sallai Nóra életét.

Sallai Nóra
A rendőrség eljárást indított Sallai Nóra balesetével kapcsolatban (Fotó: hot archív)

A TV2 tények egy videót is közölt  arról a balesetről, ami Alsónémediben történt a Haraszti és Hunyadi út kereszteződésében. A szürke Opelt vezető színésznő egy mellékutcáról kanyarodott ki a Haraszti útra, ami hatalmas sebességgel száguldott bele egy BMW. Az óriási erejű becsapódást követően az Opel felborult, úgy tudni, a kisfiút újra kellett éleszteni, jelenleg mindkettejük állapota válságos.

Sallai Nóra balesete: a rendőrség eljárást indított az ügyben

A Ripost megkereste a balesettel kapcsolatban a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, akik hivatalos válaszukban azt is megírták, hogy az elsődleges információk alapján a baleset oka az elsőbbség meg nem adása volt, a körülményeket pedig szakértők bevonásával vizsgálják.

„Megkeresésére válaszolva tájékoztatom, hogy az Ön által említett baleset körülményeit – amelynek oka az elsődleges adatok szerint az elsőbbség meg nem adása volt – a Dabasi Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálja. Az eljárás közúti baleset gondatlan okozásának bűntette miatt indult. Tájékoztatom továbbá, hogy válaszadásunk időpontjáig gyanúsítotti kihallgatásra nem került sor. Az eljárás jelenlegi szakaszában nem áll módunkban bővebb információt adni"

- állt a rendőrség hivatalos közleményében.

A Jóban Rosszban színésznőjének sürgősen vérre van szüksége

Sallai Nóra balesete miatt az egész ország összefogott. A színésznő több kollégája is megosztotta, hogy a válságos állapotban lévő sorozatsztárnak vérre van szüksége, ezért mindenkit arra kérnek, hogy vegyenek részt irányított véradáson.

„Október 2-án, szerdán a Westend Bevásárlóközpontban (a Hervis mellett) 12-18 óra között is lehetőség van véradásra. Amennyiben ez az időpont nem megfelelő, október 3-án ismét várják az önkéntes véradókat a Duna Plázában a Posta mellett. Az irányított véradás során az alábbi adatokat kell megadni:

Kéméndi Sallai Nóra részére

TAJ-szám: 086 162 010

A véradás Nóra számára életmentő lehet, ezért hálásan köszönjük mindenki segítségét és támogatását vércsoporttól függetlenül"

- írta több művész is a Facebookon, többek között Csonka András.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek