FÜLES

Szerző L.A.

Létrehozva: 2024.10.21.

"Nincs mit szépíteni, oda az otthonunk" - Polgár Tünde szívszorító vallomása

Hatalmas kár keletkezett.

A Milton hurrikán elképesztő pusztítást végzett Amerikában, azon belül is Floridában és környékén. Több magyar is tartózkodik ezen a területen, köztük Polgár Tünde és férje, Polgár Árpád, akiknek ottani házukban elképzelhetetlen károkat okozott a vihar. A házaspár most megmutatta, mi maradt az otthonukból.

Polgár Tünde
Fotó: Szabolcs László

A Polgár házaspár csak a hurrikán elvonulása után utazott ki Amerikába, de fiuk ott vészelte át a vihart. Polgár Dániel és a kutyája, Zeusz egy bérelt lakásban, a parttól távolabb várta a Helene hurrikán okozta vihart két héttel ezelőtt. Betört a víz az otthonukba, elöntötte a garázst és az alsó szintet, de a Milton még csak ezután jött. Dániel hatalmas veszélyben volt, ugyanis 205 km/h-s széllökéssel érkezett a következő hurrikán, de szerencsére jól van.

Azóta Polgár Tünde és Polgár Árpád is megérkezett már a helyszínre, akiknek hatalmas káruk keletkezett, de csak annak örülnek, hogy fiuk és kutyája épségben vannak, a többit igyekeznek megoldani. 

Hogy kerültünk volna padlóra? Nincs padlónk sem! Nincs mit szépíteni, oda az otthonunk. Sajnos nagyon nagy kárunk van. A lelki károk talán még keményebbek, de az anyagi is jelentős

- idézte a házaspárt az Origo.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek