Magyar Péter a migrációpárti brüsszeli szabályokat követeli

POLITIK
FÜLES

Szerző Doris

Létrehozva: 2024.08.24.

Démoni bombázóval látták az ismert magyar politikust, ez az igazság - Fotó

A női nem nagy tisztelőjének kikiáltott férfi egy ideje a szinglik táborát erősíti. Schmuck Andor azonban így sem unatkozik.

Különös és meglehetősen árulkodó lesifotót juttatott el szerkesztőségünkbe a Ripost egyik sasszemű olvasója. Leveléből kiderül, hogy nem más „akadt a horgára” az egyik belvárosi pláza mozijánál, mint a női nem nagy tisztelőjének kikiáltott Schmuck Andor, aki nemrég könyvet is írt az emlékezetes, vagy éppen a kurtán-furcsán végződő Tinder-randijairól.

Schmuck Andor
Schmuck Andor Tinder Tündérek című könyvéből megismerhetjük szövevényes szerelmi életét (Fotó: Bánkúti Sándor)

Ebben persze még semmi furcsa nem lenne, hiszen miért ne járhatna filmszínházba a Tisztelet Társaságának elnöke, csakhogy mindezt nem egyedül tette! A hivatalosan szingli politikus egy fekete hajú, fiatal hölgy társaságát élvezte a programot, olvasónk beszámolója szerint.

Szerda este Schmuck Andor egy fiatal hölgy társaságában töltötte az estét. 

„Villamossal érkeztek az V. kerületi bevásárlóközpontba, ahol nem is próbáltak elrejtőzni, Schmuck Andor a feltűnő kalapját viselte. A mozi büféjénél sikerült őket lefényképezni, ahol többféle édességet is vásároltak, majd az új Alien filmet tekintették meg a moziterem első sorából, diszkréten távolabb foglaltak helyet, mint a többi néző” – állt a beszámolóban.

A képen Schmuck Andor felesége társaságában látható, akivel 12 évvel ezelőtt ért véget a házasságuk (Fotó: Ripost olvasó)

Kiderült az igazság Schmuck Andor partneréről

Mondanunk sem kell, a Ripost munkatársa azonnal tárcsázta Schmuck Andor számát, hogy tőle tudjuk meg, mégis kivel tekintette meg a romantikusnak cseppet sem nevezhető filmet. Nos, jelentjük, a politikus rajongói fellélegezhetnek!

Valóban ott voltam a moziban, de nem villamossal mentünk, hanem metróval.

„Azért ülök mindig a terem első sorába, mert azt senki nem szereti, én viszont kényelmesen elférek, még a lábamat is ki tudom nyújtani. Továbbá azért, mert általában zavar, ha előttem esznek, így viszont ettől sem kell tartanom. Édességet viszont nem vettünk, hiszen cukorbeteg vagyok, pattogatott kukoricát majszoltam” – kezdte nevetve a mindig jókedvű Andor, majd rátért a lényegre is.

„A hölgy, akivel voltam, nem más, mint Linda. Vele 12 évvel ezelőtt voltam együtt, akkor volt a párom. Barátok maradtunk, én pedig elkísértem, hogy együtt nézzük meg a filmet. Ez a minimum, ő ugyanis a májusi kampányidőszakban is rengeteget segített nekem.”

Ha viszont arra kíváncsi valaki, hogy ki a titokzatos új partnerem, érdemes eljönni a szeptember 15-i Szenes Iván emlékestre, ott fogom ugyanis bemutatni őt

— fogalmazott Schmuck Andor barátnője kapcsán. Így pedig egyszerre öntött tiszta vizet a pohárba, és egyszerre maradt roppant sejtelmes.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek