Orbán Viktor: A hazai szakemberek felkészültek az árvíz elleni védekezésre, van elegendő ember, pénz és megfelelő technika

POLITIK
Létrehozva: 2024.08.09.

"Észrevettem, hogy a hölgy nem fekszik mellettem" - Kegyetlenül elhagyták Schmuck Andort

Fájdalmas randiélményéről vallott a hősszerelmes média személyiség. Schmuck Andort wellnessezés közben cserélte le kiszemeltje.

Schmuck Andor vérbeli hősszerelmes szerepében tetszeleg, ám hódításai közül egyelőre egyik sem végződött „happy end”-del. Nemrég minden eddiginél kínosabb véget ért egy randevú.

schmuck andor
Kínos véget ért Schmuck Andor wellness pihenése (Fotó: Bánkuti Sándor)

Lecserélték Schmuck Andort

A médiaszemélyiség nemrég Tinder Tündérek címmel írt könyvet a félresikerült randijairól, csütörtök reggel a Mokkában vendégeskedve pedig újabb kellemetlen légyott történetét tárta a nézők szeme elé. A történtek helyszíne egy wellnessközpont volt, ahol elmondása szerint élete eddigi 53 éve alatt először járt. Azt nem mondaná, hogy alkata tartotta távol ezektől az üdülésektől, hiszen ahogy a műsorban fogalmazott:

Nem kövér vagyok, hanem nagyobb felületen szerethető!” – viccelődött a Tisztelet Társaságának elnöke, majd rátért a konkrét esetre:
Épp a Klauzál téren voltam egy hentesnél, amikor szembe jött ez a kicsi lány: kedves, aranyos, bűbájos volt. Összejöttünk, majd elmentünk egy wellness szállodába, ahol rögtön találkoztam az exével… Beszélgettünk, minden rendben volt. Kiderült, hogy a mellettünk lévő szobában szállt meg. Gondoltam, még ezzel sincsen semmi baj. De reggel, amikor felébredtünk, észrevettem, hogy a hölgy nem fekszik mellettem. Nem kellett Colombónak lennem, hogy rájöjjek, hogy hol van: hát az exénél volt, így lényegében én lettem az exe! – tárta nyilvánosság elé az újabb felszarvazását Schmuck.
Összeszedtem a hölgy kis cuccát, leraktam a szomszéd szoba ajtaja elé, a szobájukat pedig én álltam” – tette hozzá Schmuck meglepően derűsen, amit a műsorvezető Szabó Zsófi nem is igazán tudott hová tenni, meglepődve annyit mondott, hogy: de hát ez egy szomorú történet…

Dehogy szomorú! Én ha valakit megszeretek, és ő mással boldog, miért legyek szomorú?

– vélekedett Schmuck Andor, aki korábbi két felesége esetében is megtapasztalta, hogy választottja inkább mással akart boldog lenni…

Az a mottóm, hogy vagy igazad van, vagy boldog akarsz lenni!” – tette hozzá.

Schmuck Andor feleséget keres

Félresikerült randijairól Schmuck Andor nemrég könyvet is írt tehát. Személyiségjogi okokból a hölgyeket nem nevükön említi, hanem sorszámot kaptak. Ahogyan a könyv bemutatóján jellemezték: a kötet pikáns, fordulatos esetekkel van tele.

Ezek a történetek nem vették el a kedvemet a randizástól. Továbbra is jobbra húzok minden nőt, nincs kizáró ok. Továbbra is szeretném megtalálni a feleségemet – tökélte el a mindig jól öltözött szingli férfi, aki hozzátette: bár kedves és szép élményeket is felelevenít, de randipartnerei között bőven akadt aranyásó is, aki a vagyonára pályázott. Schmuck leszögezte, ha most a könyvével nyerészkedni akarna, akkor ő sem lenne különb, így a bevétel teljes egészét egy anyaotthonnak adományozza, az első részletet már át is adta nekik.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek