HŰHA

Szerző Doris

Létrehozva: 2024.07.01.

Feleséget keres a magyar politikus: jobbra húzok minden nőt

A Tisztelet Társaságának elnöke egy hónapja dobta piacra második könyvét. Schmuck Andor élete azóta alaposan megváltozott!

Megnyugodtak a magyar nők attól, hogy már egy hónapja megjelent az a hiánypótló és roppant őszinte kiadvány, ami Schmuck Andor legfurcsább, legrövidebb, legelfuseráltabb randiélményeit hivatott egy csokorba gyűjteni.

Schmuck Andor
Schmuck Andor Tinder Tündérek című könyve megváltoztatta a politikus életét  (Fotó: Bánkúti Sándor )

Bizony, a Tinder Tündérek címet viselő "botránykönyv" már június eleje óta kapható, így a Tisztelet Társaságának elnökének szerelmi élete immár valóban olyan, mint egy nyitott könyv. Andor már a megjelenés előtt fontosnak tartotta kiemelni, hogy a randipartnerei személyazonosságát továbbra is jótékony homály fedi, a Ripost azonban most megtudta: a politikus mindegyik hölgyeménynek átküldte a rájuk vonatkozó részt.

„Mondtam nekik, hogy ha szeretnék, nyugodtan reagáljanak, és meséljék el a történetet az ő szemszögükből a tindertunderek.hu nevű honlapon, ahol egyébként bárki megoszthatja a kínos randiélményét.  Kíváncsi lennék arra, ők hogy látták a randinkat a saját szemszögükből. A tündérek most visszavághatnak!”

Érdekes egyébként, a könyv óta a nők mintha megnyugodtak volna. Sokkal bátrabbak velem, gondolom azért, mert nem számítanak egy második részre

nevetett a romantikus lelkületű politikus, aki arra is ügyelt, hogy az ezredik példány jó kezekbe kerüljön.

„Írt nekem egy hölgy, hogy minden vágya nyáron a Tinder Tündéreket lapozgatni, ezért küldtem neki egy dedikált példányt, most, hogy "ezredes" lettem” árulta el megkeresésünkre Schmuck Andor.

Anyaotthoné a bevétel Schmuck Andor könyvéből

Személyiségjogi okokból Andor a hölgyeket nem nevükön említi, hanem sorszámot kaptak. Ahogyan a könyvbemutatón jellemezték: a kötet pikáns, fordulatos történetekkel van tele. 

Ezek a történetek nem vették el a kedvemet a randizástól. Továbbra is jobbra húzok minden nőt, nincs kizáró ok. Továbbra is szeretném megtalálni a feleségemet

– tökélte el a mindig jól öltözött szingli férfi, aki hozzátette: bár kedves és szép élményeket is felelevenít, de randipartnerei között bőven akadt aranyásó is, aki a vagyonára pályázott. Schmuck leszögezte, ha most a könyvével nyerészkedni akarna, akkor ő sem lenne különb, így a bevétel teljes egészét egy anyaotthonnak adományozza, az első részletet már át is adta nekik.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek