Létrehozva: 2024.05.31.

Harmadik feleségét keresi a magyar politikus

Kétperces randi és kerítés az anyának. Schmuck Andor lerántotta a leplet a legkínosabb randijairól.

Schmuck Andor a harmadik feleségét keresi! Kétszer volt már házas, mégis örök agglegény hírében áll. Évek óta hiába keresi a szerelmet, ám a befuccsolt randik nem vették el a kedvét, sőt! Most egy könyvbe fogalmazta legemlékezetesebb randevúit, melyet, mint mondja, a közjó érdekében kivitelezett.

schmuck andor
Schmuck Andor kitálalt a kínos randiairól Fotó: Bánkúti Sándor

Schmuck Andor: „A legrövidebb randim két percig tartott”

A legtöbb ember a kínos randiélményeit szeretné inkább elfelejteni, vagy legfeljebb csak barátainak meséli el. Nem így Schmuck Andor, aki nyilvánosság elé tárja hoppon maradásait.

A legrövidebb randim két percig tartott

– fedte fel Schmuck Andor. „Egy étterembe volt leszervezve a randi, ahová már a megbeszélt időpont előtt megérkeztem. Hamarosan befutott a hölgy is, aki végigmért, majd meglepődve ennyit mondott: de hát te jól nézel ki! – idézte fel a közéleti személyiség. „Kiderült, hogy egy barátnője többször látott engem a temetőben. Pedig köztudott, hogy minden hónap 28-án kilátogatok Páncél Zoli barátom sírjához. Akárhogy is, a hölgy a hamarosan bekövetkező özvegység reményében találkozott velem, s mikor látta, hogy valójában jól vagyok, inkább hazament!

De nem ez volt a legbizarrabb légyott, amin Schmuck Andor részt vett:
Egy alkalommal pedig egy fiatal leányzóval randevúztam, már vagy húsz perce kellemesen beszélgettünk, mikor egyszer csak felállt, és azt mondta, szimpatikus vagyok, és intett egy távolabbi asztalnál ülő hölgynek, hogy: »gyere Anya, rendben lesz, randizhatsz vele«! Tehát leellenőrizte, hogy jó partner lennék-e az édesanyjának!

Schmuck Andor könyvet írt balul sikerült légyottjairól. A történetekre jó barátja, Nyári Károly is kíváncsi Fotó: Bánkúti Sándor

Anyaotthoné a bevétel

Minderről Schmuck a június 1-jén debütáló Tinder Tündérek című könyvének bemutatóján mesélt lapunknak, a novelláskötet születéséről pedig így nyilatkozott:

Ez a könyv a véletlennek köszönhető: ez a véletlen pedig, hogy a fővárosi bíróságon kimondták a válásomat” – viccelődött Schmuck Andor. „Az ember alapvetően szeretne társat találni, ezért elkezdtem Tinderezni. A harmadik randi után pedig éreztem, hogy ezt jó lenne megírni. Ez a könyv igazi kórkép a magyar valóságról. Persze mondhatnám, hogy: bezzeg az én időmben, de az én időmben nem volt Tinder!

Személyiségi okokból a hölgyeket nem nevükön említi, hanem sorszámot kaptak. Ahogyan a könyvbemutatón jellemezték: a kötet pikáns, fordulatos történetekkel van tele. S hogy egy könyvre való sikertelen randi után felhagyott-e a randizással, online ismerkedéssel?

Ezek a történetek nem vették el a kedvemet a randizástól. Továbbra is jobbra húzok minden nőt, nincs kizáró ok. Továbbra is szeretném megtalálni a feleségemet” – tökélte el a mindig jól öltözött szingli férfi, aki hozzátette: bár kedves és szép élményeket is felelevenít, de randipartnerei között bőven akadt aranyásó is, aki a vagyonára pályázott. Schmuck leszögezte, ha most a könyvével nyerészkedni akarna, akkor ő sem lenne különb, így a bevétel teljes egészét egy anyaotthonnak adományozza majd.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek