FÜLES

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.05.24.

Ezt már nem lehet visszaszívni, lelepleződött Katalin hercegné titka

Katalin már csak a gyerekei miatt is igyekszik erősnek mutatni magát. Nem tűri, ha valaki stresszelni próbálja!

Kitálalt Vilmos herceg egy barátja. A bennfentes kikotyogta, hogy szerinte a rákbetegséggel küzdő Katalin hercegné számára a Harry herceggel való találkozás lenne „az utolsó dolog, amire szüksége van”.

William, Kate, Harry and Meghan at Windsor Castle
A családtagok nagyon eltávolodtak egymástól. (Fotó: Northfoto)

Nem a bocsánatkérésről van szó, vagy arról, hogy ki mit mondott, hanem a család védelméről

– tette hozzá a forrás, aki szerint Katalin minden erejével kerüli a stresszhelyzeteket, amiből lássuk be, Harry okozott már jó néhányat. Vilmosról már korábban is tudni lehetett, hogy Katalin és Harry közé állna, hogy megóvja feleségét, de ezek szerint a beavatkozására sincs szükség ahhoz, hogy a felesége elkerülje a testvérét.

Egy másik bennfentes úgy véli, a családi viszály elhúzódása Vilmosékra is rossz hatással lesz. Mivel ő a leendő uralkodó, jó példát kellene mutatnia, azzal azonban, hogy kimutatja dühét és nem beszél a történtekről, kicsinyesnek és nevetségesnek tűnhet az emberek számára. 

Talán a jövőben jobbra fordul a családtagok kapcsolata, most azonban mindenki számára az a legfontosabb, hogy a betegek meggyógyuljanak. Mint azt megírtuk, III. Károlyt januárban prosztatamegnagyobbodással kezelték, eközben fedeztek fel nála rákos elváltozást. Ahogy az uralkodót, úgy Katalin hercegnét is daganatos megbetegedéssel kezelik. A hercegné karácsony óta nem vett részt nyilvános programon. Katalin a betegségéről szóló, március végén közzétett személyes videóüzenetében elmondta, hogy megelőző jellegű kemoterápiás kezelésben részesül. A hercegnéről az a hír járja, hogy sokat fogyott és nagyon hullik a haja, így sajnos a kezelések mellékhatásait már a gyermekei elől sem tudja elrejteni, pedig mindent megtesz, hogy ne rémítse meg őket.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek