Orbán Balázs Magyar Péternek: A futtatóid döntenek rólad!

POLITIK
EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.04.17.

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse

Az idei nyár minden csillagjegyek tartogat egy kis szerencsét. Neked vajon miben ígérnek meglepetést az égiek?

A szerencse több úton érkezik a nyáron. De minden csillagjegy elmondhatja, hogy része lesz benne. Számodra miben nyilvánul ez meg? Most megtudhatod, mit hoznak el az égiek.

Zodiac,Signs,Illustration,On,Space,Background
Fotó: Billion Photos

Kos

Szerencsés időszak lesz számodra a nyár, elsősorban a szakmádban hoz fejlődési lehetőséget, és ami a hab a tortán, hogy természetesen pénz áll a házhoz.

Bika

Személyes céljaidon lesz a figyelmed, és a párkapcsolatod is előtérbe kerül. Szintet léphetsz ezeken a területeken. A nyár ebben támogat idén téged.

Ikrek

Május 26-a után, ahogy a Jupiter átlép a jegyedbe, indulhat is számodra a nyár! Tele meglepetésekkel, és csupa csodával. Legyen szó, szerelemről, családról, ingatlan ügyekről, karrierről vagy pénzről. Igazi szerencsés időszak kezdődik.

Rák

A nyári időszakban beérnek a korábbi erőfeszítéseid gyümölcsei. Ezt köszönheted a türelmednek is. Végre olyan dolgokat tapasztalhatsz, melyek hasznosak lesznek számodra. Egy szuper utazás is kilátásban van!

Oroszlán

Nagyon bátran kezded a nyarat, ami igazán előrevisz. Szerencse kíséri lépteidet, és nem marad el az eredmény. Munkában valami teljesen új dologba kezdhetsz, és ez feltölt lendülettel, kreativitással. A pihenés sem marad el. Sziporkázni fogsz a nyáron és a szerelmeddel is nagyon boldog leszel.

Szűz

Számodra a nyár a párkapcsolat kérdését feszegeti. Tudod, hogy mit szeretnél, és ebben támogatnak az égiek. Szerencsésen alakul a helyzeted, ha mersz változtatni. Csak te tudod, hogy hogyan lesz ismét szenvedélyes, és kalandos egy kicsit az életed.

Mérleg

Május végén a Jupiter mozgása rád is nagy hatással lesz. Így a nyár már könnyedebb, boldogabb periódust ígér. Szerencsés fordulatok történnek, a párkapcsolatod is végre komolyra fordulhat, egyedülállóként pedig rád találhat a nagy szerelem.

Skorpió

A nyár a lelki szellemi érésed folyamatáról fog szólni. Ne ijedj meg, minden rendben lesz, csak ne hajszold magad túl. Kitartásodért megjutalmaznak az égiek. Szerencsés végkimenetele lesz ennek az évszaknak. Végre azt csinálhatod, amit szeretsz!

Nyilas

Sokáig fogsz emlékezni erre a nyárra. Ha régóta együtt élsz a szerelmeddel, akkor az esküvő már nagyon benne van a pakliban. Nagy lépés ez, de eljött az ideje. Ha pedig egyedül élsz, egy nyári utazás hozhat el számodra, egy új szerelmet. 

Bak

Az idei nyár is segít neked abban, hogy előkészíthesd a következő év legnagyobb változásait. Bármibe kezdesz ebben az évszakban, az nagy sikert hozhat. Bár a gyümölcsét még nem most fogod megkapni, de élvezd ki az oda vezető utat. Több ember kerül az életedbe, akik segíteni fognak neked.

Vízöntő

Folyamatosan változol, a saját utadat járod, már az év eddigi részében is hihetetlen dolgok történtek veled, és ez nyáron sem lesz másképpen. Alkoss, mozogj, használj ki minden szuper lehetőséget, ideje a hivatásodat is komolyan venned. Egyik pillanatról a másikra változtathatsz, légy erre is készen. Nagyon jó irányba haladsz. Az égi folyamatok anyagilag is támogatnak.

Halak 

Jó helyen vagy, és a meleg évszak jó hírekkel is szolgál majd. Becsüld meg, ami éppen van, és érezd szerencsésnek magad. Nem éppen a szerelem van most a középpontban, nem görcsölsz rajta, így nagy eséllyel pont most kopogtathat be valaki az ajtódon. Itt az ideje a boldogságnak!

 

origo.hu

Itt vannak a legújabb részletek a halálos hajóbalesetről - videó

ripost.hu

Jön a megújulás: ennek a négy csillagjegynek fordulatot ígér a nyár

mindmegette.hu

A legjobb ebédek csirkemellből hétvégére: 12 recepttel segítjük a készülődést

hirtv.hu

Globál Extra – Nebraska meglépte: fityiszt mutatott a pénzügyi háttérhatalomnak.+ videó

mindmegette.hu

Mi legyen az ebéd? 3 nap, 3 menüsor a pünkösdi hétvégére

mandiner.hu

A NAV szégyenlistáján feltűnő Szabó Kimmel Tamás dobta Karácsonyt és Magyar Péter csatornáján készít szürreális propagandainterjúkat a Tisza Párt jelöltjeivel

ripost.hu

Itt a vége? Még a képeket is törölte Sebestyén Balázs felesége

lakaskultura.hu

Hangulatos pici erkély: ezt a DIY megoldást imádni fogod!

ripost.hu

Balesetet szenvedett a magyar színész, elmaradnak az előadások

ripost.hu

Hatalmas a készültség: halálos hajóbaleset történt Verőcénél

ripost.hu

Kiderült Katalin és Vilmos titka, kitálalt a komornyik

ripost.hu

Felkavarják az állóvizet az égiek, 3 csillagjegy élete rögvest új irányt vesz!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Szerelem a láthatáron: három csillagjegyre júniusban boldogság vár

EZO

Május végén fordul a kocka, ezekre a csillagjegyekre rámosolyognak az égiek

EZO

Megsúgták az égiek: Ez a 4 csillagjegy törődik a legtöbbet a szerelmével

EZO

Jön a megújulás: ennek a négy csillagjegynek fordulatot ígér a nyár

EZO

A Merkúr a Bikába lép: négy csillagjegynek nagy meglepetést tartogatnak az égiek

EZO

Felkavarják az állóvizet az égiek, 3 csillagjegy élete rögvest új irányt vesz!

EZO

4 csillagjegy, akik szakítás után is megszállottan ragaszkodnak az exükhöz