Létrehozva: 2023.11.30.

Ennek a 4 csillagjegynek óriási szerencsét hoz a Nyilasba lépő Jupiter energiája

Lássuk, év végén kiket választottak ki az égiek.

KOS

A vakszerencse ritkán talál a Kosokra, viszont a sors gyakran jutalmazza idén a gyorsaságáért, leleményességéért. Idén télen ugyan szerencsejátékokra nem érdemes költened, mégsem lesz panaszod Fortunára, ugyanis általában az élet dolgaiban melletted áll a szerencse, mert jókor leszel jó helyen, így akkor is a karrieredet építheted, ha épp szórakozol, a kedveseddel utazol, vagy a barátaiddal találkozol. Mindig azonnal meglátod az újdonságokat, mindenben meglátod a lehetőséget, és mire mások föleszmélnének, már rég meg is valósítottad. Egy igazi Kos számára a szórakozás mindig valami hasznos tevékenységgel párosul. A pihenést általában az aktivitás, a mozgás, a sport jelenti. Alighanem Te is szeretsz versenyezni – bármi legyen is a tét, a lényeg, hogy összemérhesd az erődet másokéival. December elején egy váratlan meghívás nyomán lehet, hogy teljesen megváltozik az életed. A idegenben szerzett élmények hatására teljesen átprogramozod a jövődet, s lehet, hogy nemcsak pályát, de életmódot is váltasz.

Astrological,Zodiac,Signs,Inside,Of,Horoscope,Circle.,Astrology,,Knowledge,Of
Fotó: PeachShutterStock / Shutterstock.com

 

IKREK

Játéknak tekinted az életet, így aztán nemcsak a szerencsejátékokban vagy a kártyában hazardírozol, hanem munkavállaláskor, sőt még a szerelemben is. Egyszerre többfelé is elkötelezed magad, mert képtelen vagy nemet mondani. Bár Fortuna szemében ez a játékosság nagyon is megnyerő, ezért ahol csak lehet, a segítségedre siet, de azért mindig nem számíthatsz rá minden helyzetben. December közepén például érdemes lesz odafigyelni a kiadásaidra, és ne ülj játékasztal mellé se, mert a bolygók azt jelzik, hogy jelentős veszteség érhet. Az idei tél sok-sok új élményt tartogat. A vidám társasági élet, a sok utazás, éjszakázás mellett viszont nehezen tudod majd adminisztrálni a feladatokat (de még a a randevúkat is), így januárban bizony kínos magyarázkodásra kényszerülsz.

OROSZLÁN

Szereted az életet, az embereket. Vidám természetű, igazi társasági lény vagy, de csak akkor érzed jól magad, ha a figyelem középpontjában lehetsz. Szeretsz játszani, versenyezni – és nyerni. A zodiákus legjátékosabb természetű szülötte vagy, számára az élet olyan, akár egy nagy játszótér, ahol mindenki azért van, hogy téged szórakoztassa. Nemcsak a sportban, a munkában szeretnél a legfelső dobogóra jutni, hanem az élet minden területén. Győzelemre születtél – a vereséget képtelen vagy elviselni. Már kisgyerekként tombolsz, ha a kártyajátékban vagy dominóban nem ő te nyersz. Felnőttként könnyen válsz a szerencsejáték rabjává, mert ha nyersz, azért nem tudod abbahagyni, ha veszítesz, akkor meg azért? Szeretsz úgy élni, ahogy az élet császárai. Erre 2024-ben kevés lesz az esélyed, de apró nyeremények folyamatosan adódnak.

BAK

Nem lehetsz egyszerre mindenben szerencsés! Most a szerelemben nehéz időszak következik, de a szerencsejátékban, vállalkozásban, pénzügyi befektetésekben könnyebben boldogulsz, mint a korábbi években. Tehát a munkában tervezhetsz merészebben, mert számíthatsz Fortuna kegyeire. Igen, ez a tél a kemény munka ideje, amikor változásban, átalakulóban van minden a munkahelyeden, de talán az egész szakmában. Így aztán nagy kockázat volna ebben a forrongó helyzetben szabadságra menni. Ha mindig “kéznél vagy”, ügyesen úgy irányíthatod az eseményeket, hogy a hasznodra váljon. Mivel a legtöbb Bak számára a munka élvezet, egyáltalán nem érzed majd áldozatnak a lemondást. Utazási terveidet április elején valóra válthatod. A Jupiter és a Vénusz, a két szerencsét hozó bolygó a tél végén aztán a szerelemben is meghozza a – talán nem is remélt – kedvező fordulatot.

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Lecsúszott magyar sztárok börtönben

origo.hu

Elképesztő dolog derült ki Putyinról

life.hu

Friss képeken Katalin hercegné: először láthatjuk a hasi műtétje óta

mandiner.hu

Schiffer alaposan helyretette az államfőt az apja miatt támadó Karsai Lászlót és társait

metropol.hu

Napra pontosan tudjuk, ekkor érkezik vissza a hűvös téli idő

mandiner.hu

Ez az autópálya a legveszélyesebb Magyarországon

metropol.hu

Életveszély: buszok közé terelik a biciklistákat

lapcentrum.hu

Fizessen elő most hatalmas kedvezménnyel a Mandinerre és wellness-utalványt is nyerhet!

life.hu

A stressztől is felborulhat a menstruációs ciklusod (hirdetés)

life.hu

A hüvelyflóra sokszínűsége: a mikrobiomunk egyéni mintázata (hirdetés)

she.life.hu

Így szüntette meg a cikluszavaromat a barátcserje (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Sorsfordító lesz a tavasz, ezekre a csillagjegyekre nagy lehetőség vár

EZO

Nem tudsz aludni? Segít a hold-légzés, te is kipróbálhatod

ÉLETMÓDI

Gyűlöletáradat zúdult az anyukára, aki röviddel szülés már XS-es ruhát hord

EZO

Rejtélyes bolygó kavarja meg a márciust, 3 csillagjegy utálni fogja ezt a hónapot

EZO

Szerelem és romantika a levegőben: ez a három csillagjegy a március nagy szerencsése lesz

EZO

Ezt a három csillagjegyet még húsvét előtt nagy szerencse éri

EZO

Angyalhoroszkóp: van, aki segítséget kap, más ő maga válik segítővé – ezt üzenik az égiek márciusra

EZO

Ha 2040-ig élsz, ezeket az elképesztő égi jelenségeket láthatod – a negyediktől le fog esni az állad!