INSIDER

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.06.12.

Brutális lángokkal égett az autó Csepelen - Ez okozta a hatalmas tüzet

Hatalmas lángokkal égett egy autó Csepelen. A sűrű füst nagyon megijesztette a helyieket. Az autót végül a tűzoltók oltották el.

Hatalmas lángokkal égett egy parkoló autó június 9-én, a XXI. kerületben. Az egész környéket beborította a füst, mindenki nagyon megijedt. Szerencsére személyi sérülés nem történt. A járókelők közül többen is megpróbálták eloltani a lángokat, ám az mindig új erőre kapott. Végül a tűzoltóságnak sikerült megfékeznie a lángokat. 

Többen is megpróbálták eloltani a lángokat  Fotó: Facebook/Csepeli vagyok 

Több csepeli Facebook-csoportban is beszámoltak a lángoló autóról az Arany János Általános Iskolánál. A gépjármű egyik percről a másikra gyulladt ki. Egy családtag kezdte el szinte azonnal oltani a lángokat, majd egy buszsofőr is csatlakozott a mentésbe. Hála nekik a többi autó nem kapott lángra. Lapunk információi szerint az akkumulátor okozta a balesetet. 

A szavazasról kijőve fogadott ez a látvány. Jól kiégett ez a kocsi. A sűrű füst elárasztotta az egész környéket. 

– mesélte el lapunknak.

Egy nagyon jólelkű helyi utólag is felajánlotta segítségét az autó tulajdonosának.

Ha tudok valamiben segíteni, sajnos autóm nincs, de bármiben, szóljanak. Láttam, a kisfiú nagyon sírt.

 – írta kommentben.

Porig égett az autó  Fotó: Olvasói 

Nem ez az első eset, hogy egy parkoló autó lángra lobbant Budapesten. Egy évvel ezelőtt, ilyenkor, a XIII. kerületben, a Madarász Viktor utcában történt meg a baj. A jármű teljes terjedelmében égett. A tűz két másik gépkocsira is átterjedt, amelyhez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották. A helyiek hangos robbanásokról számoltak be, sokan fogalmaztak úgy, hogy az egész környék beleremegett. A robbanást pedig nem más, mint egy autóban felejtett kézfertőtlenítő okozta. A történtek során összesen 4 autó sérült meg. 

„Kegyetlen nagy detonáció volt. Szó szerint a környékbeli házak is beleremegtek. Azt hittem, ennél sokkal nagyobb a baj” – osztotta meg lapunkkal az egyik lakó.

Voltak olyanok is, akik kimenekültek az utcára, mert azt gondolták, veszélyben lehetnek.

Az első robbanás nagyon erős volt. Eltelt pár perc és egy újabb robbanás történt. Akkor megfogtam a gyereket és a párommal lementünk az utcára. Ő az egyik utcafrontra, én a másikra, hogy lássuk, melyik oldalról jöhetett. Azt hittük, egy lakásban történt gázrobbanás és nem tudtuk érint-e minket, meneküljünk vagy ne

– mesélte el Nagy Réka, aki már 24 éve lakik az utcában.

A helyiek elmondása szerint 3 robbanás történt. Elsőként a Ford, másodikként a mögötte parkoló Suzuki, harmadjára pedig a szélvédő robbant ki. A szemtanúk szerint a szélvédő egy háztömbnyit repült.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek