kulcsár edina
Most tombol a paradicsomszezon, mindenki igyekszik minél többet eltenni télire. Ha szeretnél kipróbálni valami újat a befőzésnél, ezt a módszert neked találták ki. Nem csupán időt spórolsz vele, de a végeredmény is mennyei!
A befőzőszezon egyik főszereplője a paradicsom, amiből nemcsak finom, házi paradicsomlét készíthetsz, de ketchupot, spagettiszószt, pizzaszószt is eltehetsz télire – és a lecsóról akkor még nem is beszéltünk. Ha tele van a kerted paradicsommal, érdemes is minél többféleképpen befőznöd, így garantáltan nem fogtok ráunni a télen. Ha szeretnél valami igazán különlegeset, akkor készítsd el a tepsiben sült paradicsomot is! Télen szendvicskrém helyett használhatod, de akár pizzára, olaszos tésztás ételekre is kerülhet. Igazán finom, nyári ízeit mindenki imádni fogja!
Hozzávalók:
Elkészítés: