
Túl drága: népszerű összetevő tűnik el a gyorséttermek hamburgereiből
Az ok egyszerű: túl drága a közkedvelt zöldség.
Az ok egyszerű: túl drága a közkedvelt zöldség.
Utánajártunk, van-e alapjuk az aggodalmaknak.
Nem csupán időt spórolsz vele, de a végeredmény is mennyei!
Nem feltétlen kell kidobni a repedt paradicsomokat!
Mutatjuk, hogyan tudod eltenni télire!
Már az indításnál eldől, mennyire lesz bőséges a termés.
Van élet a lecsón és paradicsomlén túl!
Nem csak az íze miatt érdemes rendszeresen fogyasztani!
Hagyományos élelmiszerekbe „rejtve” kerülhetnek piacra az új generációs COVID-vakcinák.
Senkinek nem kell bemutatni ezt a kártevőt, akinek kiskertje van. Szinte nincs is olyan zöldség, amin a poloska ne telepedne meg. De mi legyen a terméssel, ha megkezdték a bogarak? Döbbenetes információkat osztottak meg egymással a hobbikertészek...
Itt az ideje a paradicsombefőzésnek, készül a lecsó, az ivólé télire. Érdemes új recepteket is kipróbálnod, hiszen pizzaszósz is készülhet a bőséges termésből. Mutatjuk a receptet!
Javában tombol a szezon, minden nap lehet szedni a friss zöldséget a kiskertekben. Ha azt szeretnéd, hogy a paradicsomtermés októberig kitartson, próbáld ki ezt a módszert!
Elsőre talán furcsának hangozhat az ötlet, de a módszert egyre többen alkalmazzák. A növények roppant hálásak érte, a termés pedig egészséges és szép lesz.
Hamarosan berobban a paradicsomszezon, már mosolyog a termés a töveken. Ha szeretnéd télire az igazi, friss paradicsomízt megőrizni, ezt a módszert azonnal próbáld ki!
A szódabikarbóna nem csupán a háztartásban, a konyhakertben is hű segítőtársad lehet. Kártevők elleni hatásait mindenki ismeri; de mi köze a paradicsom ízéhez? Mutatjuk!
Akármilyen igénytelennek is tűnik, bizony, a paradicsompalánta is szebben fejlődik, ha megfelelő gondoskodást kap! Nem kell semmi extrára gondolnod: nagyanyáink módszere tökéletes lesz, hogy erős, és sok termést adó növényeid legyenek!
Sokan csak narancssárga virágai miatt kedvelik, mások kifejezetten ódzkodnak tőle, mert divatjamúltnak tartják. Pedig a büdöske a konyhakertben jó szolgálatot tesz, és egyáltalán nem a díszítés a fő feladata...
Berki Krisztián és a felesége a világjárvány ellenére egy csodálatos helyre utazott, nyilván oda, ahol korlátozások nélkül fogadnak turistákat.
Bár lassan akar idén beindulni a tavasz, sokan már elvetették a palántákhoz az első magokat. Van, aki azt gondolja, a paradicsom még ráér: pedig most van itt az ideje...
Amikor ez a tésztarecept elkezdett terjedni a TikTok-on, több üzletből elkapkodták a feta sajtot. A fetapasta pár perc alatt kész, laktató és elképesztően finom!
Elképesztő keresztezést hoztak létre a japán kutatók. Krizantémba oltották a paradicsomot.
Érdemes hallgatni a szabolcsi csodaháziasszonyra, hiszen receptjei nemcsak egészségesek és finomak, de száz százalékig be is válnak! Most a paradicsommal mutatott egy olyan fogást, aminek minden háziasszony örülni fog....