FAZÉKSok fügéd termett idén? Így tedd el télire, zseniális ez a módszer Tökéletes recept, ha úgy érzed, a füleden is füge lóg.
FAZÉKSosem volt még ennyire könnyű az almapucolás; ilyet csak egy férfi tud Ez a bizarr módszer nagyon megkönnyíti a befőzést.
FAZÉKNe hagyd kárba veszni a zöld paradicsomot, így tudod elrakni télire Nem kell kidobni, ha a lehűlés miatt már nem érnek be.
FAZÉKSzuper módszer, amivel el tudod tenni az almát télire Ha nem télálló fajta, akkor is el lehet tenni!
FAZÉKParadicsom tepsiben: így készül az isteni tésztaszósz, télen hálás leszel érte Mutatjuk a receptet.
FAZÉKSoha többet nem puhul meg a télire eltett cékla ezzel a trükkel Finom, roppanós lesz még januárban is.
FAZÉKEttől a hozzávalótól lesz isteni a fügelekvár Teltebb lesz az íze, ha kerül bele egy kevés ebből is.
FAZÉKAz uborka formája sem mindegy, emiatt akár meg is romolhat a télire eltett csemege uborka Mutatjuk, mi ennek az oka.
FAZÉKÍgy tedd el télire a fügét, fantasztikus ez a recept Nem csak lekvár készülhet ebből a finom gyümölcsből!
FAZÉKKincset ér idén a szilva: A kevés termést is érdemes eltenni, mutatjuk, hogyan Idén a szokásosnál jóval kevesebb szilva terem.
FAZÉKEz a tuti módszer, így jön le a befőttesüvegről könnyedén a címke Sokszor több idő levakarni, mint ameddig a befőzés tart.
FAZÉKÍgy tedd el a kovászos uborkát, egész télen roppanós marad Nem kell lemondani róla, ha vége lesz a nyárnak!
FAZÉKÍgy tedd el a csöves kukoricát télire, isteni zsenge és édes marad! Be lehet főzni a csemegekukoricát, és az íze is páratlan.
OTTHONKABerobbant a kertekben a cukkini, így tudod eltenni télire: 3 szuper módszer Annyi terem, hogy már elajándékozni is sok? Tartósítsd!
FAZÉKÍgy kell eltenni az őszibarackot, hogy a tél közepén is üde és friss legyen az íze Ezzel a módszerrel nem puhul meg, és nem lesz konzervíze!
FAZÉKÓriási tévedés a sárgabarack lekvárral kapcsolatban, most kiderül az igazság Így lesz isteni a kedvenc lekvárod.
FAZÉKÍme a tökéletes házi lecsó télire – ezt az apró trükköt kevesen ismerik Mutatjuk a legjobb receptet!
FAZÉKTotál elrontod, ha most főzöd be a barackot – mutatjuk, mikor kell! Döntő fontosságú a jó időzítés.
FAZÉKMinden egyes szem kincset ér: így tudod legkönnyebben befőzni a cseresznyét Mutatjuk a legszuperebb befőzési trükköt!
SIKKKiderült az igazság a zöldparadicsomról: így lehet valójában eltenni Hosszú ideig eláll így, és nagyon finom!
FAZÉKHa erre figyelsz, többé nem penészedik meg a birsalmasajt Mutatjuk, hogyan kerülheted el ezt a katasztrófát!
FAZÉKEz a birsalmasajt tuti megköt: készítsd mikróban Érdemes kipróbálni ezt a módszert, ha kevés időd van.
FAZÉKÍme a legjobb módszer, hogy könnyebben hámozd meg a birsalmát Nem adja könnyen magát, darabolni, pucolni is nehéz!
FAZÉKKaramellás almazselé: naná, hogy Szabolcsból érkezett a recept Télen isteni süteményeket süthetsz vele!