FAZÉK

5 zseniális almás recept, amit ki kell próbálnod most ősszel

Itt az almaszezon, most a legfinomabb ez az olcsó gyümölcs. Mutatunk néhány zseniális receptet, így akár minden héten valami új finomsággal rukkolhatsz elő.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Almarózsa a legnagyobb kedvenc

A le­ges­leg­szebb, nyári al­má­ból ké­szült sü­te­mény nem más, mint az al­ma­ró­zsa. Per­sze ős­szel és télen is elő­ruk­kol­hatsz vele. A lé­nyeg, hogy piros héjú és sa­vany­kás al­má­ból ké­szítsd!

A RECEPTÉRT KATTINTS IDE

Rácsos almás pitetorta

Megkockáztatjuk, hogy ez a sütemény függőséget okoz. Amikor sül, édes almás-fahéjas-vaníliás gyönyörillatba burkolja a lakásod, és lehetetlen nem megkóstolni!

A RECEPTÉRT KATTINTS IDE

Almás palacsintatorta

Ki ne imádná a palacsintát? Legyen szó lakvárosról, kakaósról vagy éppen túrósról, mindenkinek meg van a maga kedvence. De miért ne lehetne palacsintából isteni süteményt készíteni? Jó hír, hogy lehet, ezt te is imádni fogod!

A RECEPTÉRT KATTINTS IDE

Almás táska

Édes sü­te­ményre vágysz, de nincs időd órá­kat a kony­há­ban töl­teni? Hasz­náld ki a szend­vics­sü­tő­ben rejlő új és új le­he­tő­sé­ge­ket!

A RECEPTÉRT KATTINTS IDE

Diétás mákos-almás sütés nélkül

Nem­csak az egész­sé­gedre vi­gyáz ez az iga­zán kí­mélő desszert, ren­ge­teg időt is spó­rol neked. Ugyanis ezt a fi­nom­sá­got sütni sem kell. Iga­zán üde, ter­mé­sze­tes ízé­vel téged is el­va­rá­zsol!

A RECEPTÉRT KATTINTS IDE

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?