Felrobbantotta a netet a fügesavanyú, erre a receptre várt minden háziasszony
Készítsd el ezt a savanyúságot, és télen kapd elő!
Készítsd el ezt a savanyúságot, és télen kapd elő!
Bosszantó, ha pár hónap múlva már nem az igazi.
Még tart az uborkaszezon, mindent bele!
Érdemes akár naponta fogyasztani.
A cékla a legegészségesebb téli zöldség, és ilyenkor a legolcsóbb. Érdemes eltenned belőle! Nem muszáj azonban ragaszkodnod a hagyományos recepthez, hiszen itt ez a remek újítás, ami mindent visz...
Tele a kerted cukkinivel és nincs ötleted, hogy tedd el télre? Íme egy remek recept, amit imádni fogsz!
Ha szeretnéd télen is élvezni ezt a nyári savanyúságot, akkor itt az ideje, hogy felvedd a befőzési listádra! Ha így teszed el, még decemberben is olyan lesz, mint a frissen készült...
A Zuglóban élő Svetlikné Asbóth Márta sok mindent eltesz télire. A paprikák és hagymák közt tüskés zöldség is van, ezért mindenki csak így hívja, sünsavanyúnyág.
Mi a jó abban, ha megiszol egy pohárka savanyú uborkalevet? Legfeljebb másnaposság ellen érdemes - gondolhatnád. Pedig sokan vannak, akik meggyőződéssel kortyolgatják, mégpedig meglepő alkalommal.
Itt a nyár, de máris készül a téli savanyúság! És most mutatunk egy fantasztikus ötletet, amit egy kis szabolcsi faluban talált ki Boros Valika! 3 év próbaidő után ki lehet jelenteni, a módszer tökéletes!
Ha eddig mindig kiöntötted a savanyúság levét, ezután biztos nem fogod. Senki sem gondolta volna, hogy ennyi mindenre fel lehet használni, miután megetted a benne lévő uborkát vagy bármi mást.
A vitát egy házilag eltett savanyúság váltotta ki. Valika műanyag flakonokba tömködte az uborkát.
Zseniális újítás, erre biztosan nem gondoltál eddig! Elő a palackkal és a zöldségekkel! Készüljön a legfinomabb téli savanyúság!
A hónapos retket sokan csak nyersen eszik, pedig sütve, sőt, savanyítva is nagyon finom. Íme, a legjobb receptek, amiket gyorsan el tudsz készíteni otthon.
Nemcsak főzve és sütve remek ez az egyszerű és olcsó zöldség, hanem ecetes savanyúságként is fantasztikus. Mutatunk néhány szuper változatot a keletiestől az olaszosig.
Az egyik legfinomabb téli savanyúság az ősszel eltett zöld paradicsom, de most felröppent a hír, hogy fogyasztása tilos, mivel mérgezést okozhat. Jó hírünk van, nem kell lemondanod róla. Mutatjuk a legjobb recepteket!