FAZÉKLetarolta a netet a cukkini és a citrom párosa, ezt ki kell próbálnod Édesen is el lehet tenni télire!
FAZÉKSzőlőlekvár tepsiben: Így készítheted el ezt a fantasztikus finomságot Hamarosan érik a szőlő, te se hagyd ki az isteni lekvárt!
FAZÉKHéjával vagy héj nélkül kell befőzni a sárgabarack lekvárt? Megosztja a kérdés a háziasszonyokat.
FAZÉKIsteni finomság: Így készül a házi bodzaviráglekvár Nem nehéz elkészíteni, nagyon különleges és finom az íze.
FAZÉKTedd tepsibe a szilvát, hihetetlen, ami történni fog Sűrű szilvalekvár lesz a végeredmény, kevergetés nélkül.
FAZÉKÓriási hazugság, ami a sárgabaracklekvárról terjed, ne dőlj be neki Rengetegen elkövetik ezt a hibát a lekvárfőzésnél.
FAZÉKÍgy lesz sokáig élénk piros színű az eperlekvár Úton-útfélen epret találsz, készíts belőle csodás, piros lekvárt! Mutatjuk a trükköket.
FAZÉKEper és bodza a nyerő páros, ez a nyár legfinomabb lekvárja Turbózd fel az eperlekvárt , nem bánod meg!
FAZÉKCseresznyéből is készülhet isteni lekvár: szuper recepteket mutatunk Ötletek, ha unjátok a befőttet.
FAZÉKMost sem késő befőzni: a tél kedvence ez a lekvár Igazi különlegesség lehet ilyenkor ősszel a sütőtöklekvár, naranccsal megbolondítva pedig isteni finom. Főzz belőle néhány üveggel, nem bánod meg.
FAZÉKFüge és szilva az ősz legújabb nyerő párosa, ezt a receptet ne hagyd ki Isteni, ahogy a füge édes, citrusos íze keveredik a szilva fanyar ízvilágával. Kár lenne kihagyni ezt a párosítást, ha befőzöl; de nem csak lekvárban, süteményben is fantasztikus együtt a két gyümölcs!
FAZÉKDrága a málna? Így főzz belőle lekvárt! Dúsítsd barackkal, hogy szuper finom dzsemet rakhass el télire!
FAZÉKNe dobd el a dinnye héját, isteni csemegét főzhetsz belőle Dinnyeimádóknak kötelező kipróbálnia ezt az ízletes lekvárt.
FAZÉKTélen is főzhetünk isteni lekvárt! Ezt imádni fogod Szeretsz új ízeket kipróbálni, kisérletezni? Akkor itt az ideje, hogy te is kipróbáld ezt a télen is elkészíthető lekvárt.
HŰHAEzt látnod kell, különleges hobbit talált magának Zsidró Tamás A mesterfodrász a konyhában is megállja a helyét.
FAZÉKNem akarsz meghízni? Így főzd be a lekvárt! Évtizedekig éltünk abban a tévhitben, hogy lekvárokat, kompótokat eltenni csak cukorral lehet. Ettől lesz zselés az állaga, és áll el hónapokig a kamrában! Nos, elárulom, ez nem igaz! Gyere és próbáld ki velem!
OTTHONKATényleg hűtőben kell tárolni a ketchupot és a majonézt? Hová teszed a felbontott flakont: a hűtőbe, vagy egyszerűen kint hagyod a konyhapulton? Megmutatjuk, mi hová való!
FAZÉKMég mindig szorgosan főznek a háziasszonyok, ez a lekvár az ősz kedvence A zamatos, aranyszínű körtedzsemmel valódi őszi ízvilágot csempészhetsz kedvenc főételeidbe, desszertjeidet pedig igazán feldobja ez a nem mindennapi csemege.
FAZÉKÉleted lekvárja lesz, idén így tedd el a bodzát Isteni lekvárreceptet mutatunk, de kivételesen nem a bodza bogyója kapja a főszerepet! Itt az ideje, hogy megkóstold ezt az isteni kombinációt, tegyél el most te is néhány üveggel!
BIZARRDöbbenet az utcán: ezt művelték egymással a meztelen nők A járókelőknek leesett az álluk, amikor meglátták, mi történik a padon...
FITTFAZÉKIngyen adja az erdő a gyümölcsöt: Életed csúcslekvárját készítheted el! Dúsan terem az erdei fekete szeder, roskadoznak a bokrok a rengeteg gyümölcstől. Érdemes kimondottan szedergyűjtés miatt kirándulni egy nagyot. Mutatjuk, miért!
OTTHONKAÓriási ötlet! Ezért használj lekvárfőzéshez műanyag flakont Itt a nyár, a friss gyümölcsök, és a lekvárfőzés ideje. Mindig jól jön egy remek ötlet, hogy játék legyen a munka a konyhában!
FITTFAZÉKEszméletlen finom az egészséges lekvár, cukor nélkül így készül A legújabb táplálkozási irányzatoknak megfelelő, hozzáadott cukor nélküli lekvárt tennél az asztalra? Az a biztos, ha magad készíted el, hiszen így tényleg csak az kerül az üvegbe, amit te is jó szívvel adsz oda szeretteidnek.