
Tegyél szódabikarbónát a fasírtba és nem bánod meg!
Könnyű és levegős lesz a húspogácsa, ha ezt a trükköt alkalmazod.
Könnyű és levegős lesz a húspogácsa, ha ezt a trükköt alkalmazod.
A zöldségek királya a káposzta, készíts belőle fasírtot!
Rengeteg receptben felhasználhatod ezt a konyhai csodaszert, de könnyen meglehet, hogy a fasírtra még nem gondoltál! Pedig érdemes kipróbálni ezt a receptet, és nem csupán az isteni ízek miatt...
Isteni vacsorát tehetsz így az asztalra.
Megkívántad a fasírtot? A diétát is tartani szeretnéd, de nem akarsz lemondani a finom ízekről? Mutatunk néhány receptet, egészen biztosan sikerül majd közülük megtalálni a kedvencedet!
Íme a tavasz új slágere, a könnyű és laktató zöldségfasírt! Nagyon egyszerű elkészíteni, és garantáltan egészséges! Ráadásul az alakod sem fogja bánni ezt a finom vacsorát!
A káposzta vitaminokban gazdag, és nagyon sokféleképpen elkészíthető.
Többé nem áll össze egyetlen merev tömbbe a fasírt! Könnyű és levegős lesz a húspogácsa, öröm beleharapni!
Garantált a siker ezzel az új recepttel! Ráadásul a fasírt így olaj nélkül süthető, és mégsem szárad ki!
Diétás, gyors és finom! Kell ennél több? Készíts végre valami újdonságot a megszokott ételeiden kívül!
A magyar konyha egyik legkedveltebb feltétje mindig is a fasírt volt. Formára és ízre számtalan verzió létezik. Most egy különleges hozzávaló révén elkészült a legegészségesebb változat.
Az egyben sült fasírt sokak kedvence, de baconbe tekerve és sajttal töltve még gusztusosabb és ízletesebb. Ezzel az egyszerű trükkel pedig gyorsan elkészítheted. Sütőben vagy grillen sütve is mennyei.
Ez a finomság pillanatok alatt elkészül, ebédre és vacsorára is nagyon finom. Eheted főételnek, köretként vagy főzelék mellé. Könnyű, egészséges és elronthatatlan.