
Így készül a legfinomabb egybe fasírt
Készíts ízletes egybe fasírtot, adj hozzá egy szuper köretet! Mutatunk egy receptet, így biztosan isteni lesz.
A fasírt laktató, és isteni finom, egyben sütve pedig nagyon hamar elkészítheted. Egy kis tojással dobd fel, úgy lesz a legfinomabb! Mutatjuk a legegyszerűbb receptet, hétvégén ebédre el is készítheted! Válassz hozzá egy könnyű köretet, és az egész család imádni fogja.

Hozzávalók:
- 50 dkg darált hús
- 5 db tojás
- 1 db zsemle
- 1 fej hagyma
- 3 ek olaj
- fokhagyma
- petrezselyem
- só, bors
Így készítsd el:
- Áztasd be a zsemléket vízbe vagy tejbe. Főzz keményre 4 db tojást. Vágd apróra a hagymát, és pucold meg, majd törd meg a fokhagymát.
- Gyúrd össze a darát húst a kinyomkodott zsemlével, 1 db tojással, fokhagymával, apróra vágott petrezselyemmel, sóval, és borssal.
- Tedd az apróra vágott hagymát egy tálba, tedd hozzá az olajat és kevés vizet. A hús egy részét nyújtsd ki, és a közepébe helyezd bele a megpucolt főtt tojásokat, és helyezd rá a maradék húst. Helyezd a fasírtot a kiolajozott tálra, és előmelegített sütőbe tedd be.
- Nagyjából 30 perc alatt megsül, közben gyakran locsold meg a levével.
Jó étvágyat!

Ripost hírek








