FAZÉK

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.01.08.

Így készül a legfinomabb egybe fasírt

Készíts ízletes egybe fasírtot, adj hozzá egy szuper köretet! Mutatunk egy receptet, így biztosan isteni lesz.

Szerző Ripost

A fasírt laktató, és isteni finom, egyben sütve pedig nagyon hamar elkészítheted. Egy kis tojással dobd fel, úgy lesz a legfinomabb! Mutatjuk a legegyszerűbb receptet, hétvégén ebédre el is készítheted! Válassz hozzá egy könnyű köretet, és az egész család imádni fogja.

Meat,Cutlet,With,Boiled,Egg,,Pieces,On,A,Dark,Wooden
Ezt a fasírt receptet imádni fogod! Fotó: Iaroshenko Maryna

Hozzávalók:

  • 50 dkg darált hús
  • 5 db tojás
  • 1 db zsemle
  • 1 fej hagyma
  • 3 ek olaj
  • fokhagyma
  • petrezselyem
  • só, bors

Így készítsd el:

  1. Áztasd be a zsemléket vízbe vagy tejbe. Főzz keményre 4 db tojást. Vágd apróra a hagymát, és pucold meg, majd törd meg a fokhagymát.
  2. Gyúrd össze a darát húst a kinyomkodott zsemlével, 1 db tojással, fokhagymával, apróra vágott petrezselyemmel, sóval, és borssal.
  3. Tedd az apróra vágott hagymát egy tálba, tedd hozzá az olajat és kevés vizet. A hús egy részét nyújtsd ki, és a közepébe helyezd bele a megpucolt főtt tojásokat, és helyezd rá a maradék húst. Helyezd a fasírtot a kiolajozott tálra, és előmelegített sütőbe tedd be.
  4. Nagyjából 30 perc alatt megsül, közben gyakran locsold meg a levével.

 Jó étvágyat!

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek