FAZÉK

Gon­dol­tad volna? Eddig rosszul hasz­nál­tad a sü­tő­pa­pírt!

A kony­hai sütés-főzés el­en­ged­he­tet­len kel­léke a sü­tő­pa­pír. Az pedig még biz­to­san nem ju­tott eszedbe, hogy eset­leg nem jól hasz­ná­lod. Most meg­tud­ha­tod, mit ron­tot­tál el eddig.

A sütőpapír egyszerű találmány, mégis nagyban megkönnyíti a háziasszony életét. A tepsibe helyezve megóvja a tésztát a letapadástól, ezzel pedig a mosogatást is egyszerűbbé teszi.

(Fotó: Pinterest)
(Fotó: Pinterest)
EZT OLVASTAD MÁR?

Ha használtad már hús vagy sütemény készítéshez, biztos megtörtént veled is, hogy sütés során megégett a papír. Ilyenkor sajnos kellemetlen íz járhatja át a kész ételt is.

(Fotó: Pinterest)
(Fotó: Pinterest)

Nedvesen a legjobb

Fogadjunk, hogy eddig mielőtt a sütőpapírt a tepsibe tetted, gondosan ügyeltél arra, hogy száraz legyen. Pedig a sütéshez kifejezetten jó, ha kicsit nedves a papír. 

(Fotó: Pinterest)
(Fotó: Pinterest)

Vizezd be az edényt, és csak ezután simítsd bele. Az ebből felszabaduló gőz, megkönnyíti majd a sütést, még ízletesebb ételeket készíthetsz.

Gyűrd össze

(Fotó: Pinterest)
(Fotó: Pinterest)

A felhasználás előtt jó alaposan gyűrd össze, majd így tedd bele a nedves tepsibe, biztos, hogy nem fog letapadni, és mennyeien finom lesz minden.

Eközben a címlapon