INSIDER

A Ri­post meg­tudta: csa­ládja is el­for­dult a ka­mu­jé­zus­tól

Tit­kos kom­mu­ni­ká­ciós csa­tor­nát épí­tett ki hí­ve­i­vel a zalai ka­mu­jé­zus! A férfi­ről már a saját csa­ládja sem tud sem­mit, igaz, el is for­dul­tak tőle. Csak a leg­el­va­kul­tabb hí­ve­i­vel tart va­la­mi­lyen rej­té­lyes módon kap­cso­la­tot.

Mintha a föld nyelte volna el azt a férfit, akit a legtöbben csak kamujézusként emlegetnek Zalaegerszegen és környékén. A férfi két évtizeden keresztül több száz tagot számláló szektát épített ki maga körül, fiatal női híveivel szexuális kapcsolatot is létesített, és milliókat szerzett azoktól, akik tőle reméltek gyógyulást. Az adományokból luxuskörülményeket teremtett magának, miközben szegénységet prédikált. A rendőrség kuruzslás miatt nyomoz ellene.

Fotó: Keller Mátyás
EZEKET OLVASTAD MÁR?

T. Miklós korábban egy nagy házat és egy nyaralót is fenntartott, ám amikor kitört a botrány, mindkét helyről elköltözött. Egy ideig Zalaegerszeg külső részén, egy lakóparkban bujkált a fiánál, ám megtudta, hogy egykori csalódott hívei üldözik, így továbbállt. A először a családjánál kereste a férfit, hiába.

„Csak hajnalban látom, amikor a kutyát viszem sétáltatni. Kiszáll egy fekete Audiból, lehajtja a fejét és besiet”

– mondta a férfi egyik szomszédja korábban. Most egy családtag nyitott ajtót, éppen ebédhez készültek.

„Nem lakik itt Miklós. Mi egyáltalán nem tartjuk vele a kapcsolatot, nem jár hozzák, még telefonon sem akarunk vele beszélni”

– ripakodott ránk a kuruzslással vádolt kamujézus menye.

De ne hidd, hogy itt vége a történetnek! Rengeteg érdekesség olvasható a témában a keddi Ripost napilapban!