A hatóságok felkészültek az árvíz elleni védekezésre

INSIDER
dosszié ikonMagyar Péter
INSIDER

Szerző WM

Létrehozva: 2024.09.05.

Magyar Péter teljesen ki fog akadni attól, hogy mit gondol róla Tölgyessy Péter

A baloldal legújabb üdvöskéjét komoly kritika érte. Magyar Péterbe rendesen beleszállt Tölgyessy Péter.

A Partizán című műsor vendége volt Tölgyessy Péter politikai elemző. A kétórás beszélgetés során a belpolitikai élet számos része terítékre került, így természetesen szót ejtettek a Magyar Péter-jelenségről is. Az egykori SZDSZ-es politikusnak nem túl kedvező a véleménye a baloldal legújabb üdvöskéjéről. 

Tölgyessy Péter szerint ha Magyar Péternek nem bulizik, akkor akciózik... 

Tölgyessy azzal kezdte, hogy egy politikusnak reményt kell adnia a szavazóinak. Mivel szerinte a Gyurcsány Ferenc vezette régi baloldal erre már nem képes, sokan az újonc Magyar Péterhez pártoltak át. A szakember azonban hangsúlyozta, hogy egyelőre még csak Magyar Péter van, nincs mögötte se párt, se szervezet. 

Tehát egyelőre annyi van, hogy van egy ember, aki hogyha úgy hozza a kedve, nem bulizni jár, hanem akciózik...

- vélekedett Tölgyessy Magyar Péterről. A politológus szerint a másik elem, hogy Magyar Péter a különböző internetes fórumokat bújva ráérzett arra, hogy mit akarnak hallani az ellenzéki szavazók. 

Magyar Péter olyan, mint egy visszhang, visszhangozza az ellenzéki szavazók összes vágyát

- elemezte a helyzetet Tölgyessy, aki szerint a következő, másfél év múlva esedékes választásokig ennyivel nehéz lesz fenntartani egy pártot. 

A szakértő szerint Magyar Péter jelleme vonzza a bajt.

Bármi ellentmondás, ellenállás vagy ellenvélemény van, akkor hisztérikus reakciókat csinál: kivonul, újságírókat mond propagandistának... A legkisebb ellenállásra is hisztérikusan reagál, hihetetlen túlzásokat mond. A napnál is világosabb, hogy ezen az alapon lehetetlen Magyarországot kormányozni.

Tölgyessy úgy látja, hogy egyelőre beérik ezzel az ellenzéki szavazók, nekik egy megváltóra van szükségük, aki kézrátétellel gyógyít. Szerinte Magyar a Mohács óta tartó magyar panaszkultúrát egyesíti a legmodernebb nyugati populizmussal.

A Magyar Péter hisztijeiről szóló videónkat itt tudod megnézni: 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek