dosszié ikonMagyar Péter
INSIDER

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.06.12.

Magyar Péter tévés hisztije megint bizonyította: erőszakos, nárcisztikus személyiség

A baloldal legújabb üdvöskéje nem véletlenül kapta a Pszicho Peti gúnynevet. Magyar Péter sértődötté és hisztissé válik, ha szembesítik a hazugságaival...

Magyar Péter legutóbb egy tévéstúdióból rohant ki, mert a műsorvezető szembesítette vele, hogy tényszerűen hazudott. Nem először fordul elő, hogy a baloldal legújabb üdvöskéje számára kellemetlen helyzetekben hisztissé és erőszakossá válik.

A folyamat mindig ugyanaz: a rutinszerűen felöltött hűvös mosolyálarcot levetkőzve kiül az arcára düh, majd fenyegetőzésbe kezd. Érdemes megjegyezni, egykori felesége, Varga Judit felhívta mindenki figyelmét, hogy Magyar Péter nárcisztikus személyiségű.

Magyar Péterben nyoma sincs az önreflexiónak. Ha szembesítik a hibáival, hazugságaival azonnal lehull az álarc és fenyegetően lép fel. 

Varga Judit volt igazságügyi miniszter korábban a FrizbiTV -nek adott exkluzív interjút, amiben hosszasan beszélt a Magyar Péterrel való 16 évig tartó házassága borzalmairól. A korábbi tárcavezető történeteiből egy nárcisztikus pszichopata férj személye rajzolódik ki. Varga Judit súlyos állítását több esettel is alátámasztotta.

A nárcisztikus emberek egy idő után nem tudnak uralkodni magukon

Varga Judit elmondása szerint akkor világosodott meg, amikor a Parlament folyosóján 2020 őszén egy pszichológus a kezébe adott egy könyvet, aminek olyasmi volt a címe, hogy "Nárcisztikus pszichopaták kézikönyve".

Azt mondta a szakember, hogy ne mutassam meg a férjemnek, csak olvassam el... És hirtelen tudományosan megjelent előttem a saját életem.

- emlékezett vissza az egykori tárcavezető, aki hozzátette, hogy még akkor is azt kereste, hogy miként tudna segíteni férjének. 2020 decemberére azonban annyira elfajultak a verbális abúzusok, hogy Varga Judit eldöntötte, hogy el fog válni. Szerinte azonban egy ilyen embertől elválni sem olyan egyszerű. Varga úgy fogalmazott, hogy az ilyen emberek vezérelve, hogy ha valami nem úgy történik, ahogy ő szeretné, akkor pusztuljon minden körülötte. 

A gőgje és a nárcisztikus énképe mindig nagyobb volt, mint az észszerűség benne. Az összes újrakezdésnek ez volt sajnos a kudarca, hogy a végén gőgje mindig erősebb volt, mint hogy belássa, hogy ha egy kicsivel  több tisztelet lenne benne akár a gyermekei, akár a kapcsolata, akár a rokonai, akár a barátai felé, akkor egy sokkal boldogabb életet élhetne. Valamiért ő mindig elégedetlen volt és mindenkire irigy volt. 

Lassan lehull a lepel

Legutóbb hétfőn sodorta magát kellemetlen helyzetbe Magyar Péter, amikor másfél perc után fogta magát és kiviharzott az ATV stúdiójából. Erre azután került sor, hogy az Egyenes beszéd műsorvezetője bizonyítékokat tolt a vendége elé, aki korábban többször is azzal vádolta valótlanul az ATV-t, hogy nem hívják be a csatornához. 

Amikor a baloldali politikus meglátta a dossziét és Rónai Egon felszólította, hogy ne rágalmazza többé az ATV-t valótlanságokkal. Magyar Péter ezt látva, hallva fogta magát és kirohant a stúdióból, majd egy Facebook-posztban a vallásuk, felekezeti hovatartozásuk szerint posztolt az ATV munkatársairól. Emiatt egyébként kedden fel is jelentették Magyart. 

A kampányban Magyar Péter egyszer egy templomi menettel kezdett el üvöltözni. De arra is sokan emlékezhetnek, hogy pár hete Tatabányán szabadultak el az indulatok Magyar Péter politikai fórumán. A  kampányrendezvényen a baloldali politikus hergelte közönségét, ugyanis azt állította, a főtéri kávézóba szándékosan nem engedték be a szimpatizánsait. 

Azonban Boczonádi János, a kávézó üzemeltetője szerint mindössze annyi történt, hogy a teraszon minden asztaluk már foglalt volt, emiatt nem tudtak helyet adni a baloldali politikus lelkes követőinek. Mindenesetre Magyar Péter szavai erőszakos indulatokat váltottak ki, 

a gyűlés után a szimpatizánsok körbevették a kávézót, többen ütni kezdték az üveget, ami végül megrepedt, és még a konyhai részlegben is őrjöngeni akartak.

A kávézó üzemeltetője hírnévrontás miatt fontolgatja a feljelentést, ugyanis rengeteg utálatos és gyűlölködő kommentet kaptak közösségi oldalukon az eset miatt.

Templomi menetre is rátámadt

Magyar Péter Putnokon a furgonjával egy templom előtt parkolt le , hogy üvöltve beleköthessen az istentiszteletről kijövő emberekbe. Még a templom újraszentelését is követelte nagy hangon, míg az őt követő erőszakos alakulat tagjai is részt vettek a lincseléssel fenyegető támadásban és hangosan pfújolva biztatták őt. 

A szidalmazottak között ott volt Putnok fideszes polgármestere is, aki nem engedett a provokációnak, ő és a templomi menet szó nélkül, méltóságteljesen átsétált a Magyar által felhergelt emberek között, de az agresszívan üvöltő Magyar Péter  nem állt le, folytatta a mocskolódást.

Fenyegetőzött, az előtte elhaladó templomi menetet végig trágár szavakkal becsmérelte.

Remélem, újraszentelik majd ezt a templomot, szégyelljék magukat, ki való a guillotine alá polgármester úr? Most legyen bátor! Szégyelljék magukat mind, hogy ilyen embert követnek és templomba mennek. 

 Magyar hosszú perceken nem hagyta abba az ordibálást a putnoki templom előtt:
 

Magyar Péter korábban is erőszakkal fenyegetőzött

A hazai baloldalon annyira elszabadultak az indulatok, hogy az elmúlt időkben egyre gyakrabban esik szó verbális és fizikai erőszakról. Ez pedig különösen veszélyes, legfőképp annak fényében, ami nem olyan régen Szlovákiában történt. Mint ismert, egy háborúpárti férfi merényletet követett el Robert Fico szlovák miniszterelnök ellen. Magyar Péter ennek ellenére a napokban Újfehértón tartott kampánygyűlést, ahol ismét előállt azzal a nevetséges teóriával, hogy a titkosszolgálatok blokkolják az internetelérést a rendezvényein. 

„Eddig rettentő békések voltunk, de ígérem, hogyha ezt folytatják, akkor júniusban nem leszünk annyira békések Budapesten a Hősök terén, és nem pár százan leszünk, hanem sok százezren, lehet, hogy milliónyian, és ott nem fogják tudni megállítani azt a tömeget”

- fenyegetőzött a tőle nem szokatlan stílusban Magyar Péter, akinek viselt dolgairól korábban videót is készítettünk, ezt itt tudod megnézni:

 

Állatoknak tartja a kormánypárti szavazókat

Emberi méltóságában sértett meg több millió embert Magyar Péter egy utcai fórumán, ahol kihaló állatfajtának nevezte a fideszeseket

Ez a gyalázkodó, gyűlöletkeltő hangnem jellemző Magyar nyilvános szerepléseire, illetve munkatársainak korábbi megszólalásaira is.

Mindez kísértetiesen emlékeztet a 2022-es választási kampányra, amikor Márki-Zay Péter, a baloldal akkori miniszterelnök-jelöltje trágyával etetett gombákhoz hasonlította a kormánypárti szavazókat, illetve ostobáknak, agymosottaknak nevezte a vidékieket.

 

origo.hu

Drámai háborús fordulat Ukrajnában

ripost.hu

A házi kedvenceink tudják, mikor halnak meg - szívszorító gesztussal búcsúznak tőlünk

borsonline.hu

Lenyűgöző IQ-val rendelkezel, ha legalább 8 kérdésre helyesen válaszolsz

hirtv.hu

Szó szerint megúszta a mobiltelefon, amit Magyar Péter a Dunába dobott

ripost.hu

Varga Barnabásnak üzent a legendás világsztár

mandiner.hu

Ausztria besokallt: jogi lépéseket követel Magyarország ellen

ripost.hu

Szúrj hagymába szegfűszeget, életmentő ez a trükk

travelo.hu

Újra strandolhatunk ebben az egyedülálló sós vizű tóban

ripost.hu

Szomorú látvány: Az enyészeté lett Stadler József legendás stadionja - Fotó

ripost.hu

Nem kell sokat várni, visszatér Németországba a magyar válogatott

ripost.hu

Kínos lebukás: Óriási kamu Kulcsár Edina és G.w.M rongyrázása

ripost.hu

Kiderült a csillagokból, ez a 4 csillagjegy megállíthatatlan lesz a szerelemben

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Brüsszel rohan a háború felé: két háborúpárti nő kerülhet az EU élére

INSIDER

Magyar Péter részeg balhéja: itt a teljes történet - fotók, videók!

INSIDER

Macron, Scholz, Meloni: Európa nagyhatalmainak vezetőivel tárgyal Orbán Viktor

INSIDER

Otthonfelújítási támogatás: javultak a feltételek, íme a részletek!

INSIDER

Most jött a bejelentés: közleményt adtak ki az árstoppal kapcsolatban

INSIDER

Nehogy egyél belőle, ha ilyet vettél az Aldiban! Visszahívták, mert komoly bajt okozhat

INSIDER

Ítéletidő közeleg: nyolc vármegyére adtak ki másodfokú riasztást

INSIDER

Ha neked is ilyen telefonod van, tőled is levonhatnak 5 perc alatt 74 tranzakcióval 550 ezer forintot