INSIDER

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.04.06.

Bemutatjuk a nárcisztikus Magyar Pétert, aki átgázol mindenkin és mindenen

A baloldal legújabb messiásának nem számítanak sem családtagok, sem barátok, sem munkatársak. Egy dolgot tart csak szem előtt: hatalmat gyakorolni másokon.

Varga Judit volt igazságügyi miniszter nemrég a Frizbi TV-nek adott exkluzív interjút, amiben hosszasan beszélt a Magyar Péterrel való 16 évig tartó házassága borzalmairól. A korábbi tárcavezető történeteiből egy nárcisztikus pszichopata férj személye rajzolódik ki, aki a bántalmazástól sem riadt vissza. Varga Judit súlyos állítását több esettel is alátámasztotta.

VargaJudit_43
Varga Judit számára csak hosszú évek után vált világossá, hogy férje egy nárcisztikus pszichopata. / Fotó: Kurucz Árpád

Debilek és hülyék

A beszélgetésből az derült ki, hogy Magyar Péter szavajárása lehet a másokra nagyon sértő debil és hülye szavak. Varga Judit ugyanis azt mesélte, hogy amikor az édesanyjával telefonált, akkor az utóbbi időben inkább félre vonult, mert Magyar végigkommentálta ezeket, és folyton azt kérdezte, hogy miért kell azzal a "debil anyáddal beszélni". De Az exminisztertől is kérdezte azt, hogy miért kell olyan debilen nézni. Ebből tehát az látszik, hogy Magyar Péter rendszeresen sértegette saját családját is.

Amikor pedig a házaspár még Brüsszelben élt, akkor Varga Judit szeretett egy katolikus közösségbe járni az emberek közé. Magyar őket is megvetette, azt kérdezte feleségétől, hogy miért kell ezekkel a hülyékkel kirándulni menni. 

A gyerekek sem úszták meg

Az egykori politikus arról is kitálalt, hogy három fiúk közül a legnagyobb, amikor serdülni kezdett szintén rendszeresen kapott sértéseket és szidalmakat az apjától. Ennek az lett az eredménye, hogy a fiú mára, vagyis a pár válása után már nem is akar időt tölteni édesapjával. Varga Judit rendszeresen kérleli a fiát, hogy legalább egy ebédre menjen el az apjával, de ezeknek az alkalmak is rendszeresen vitába torkolnak. 

De arra az esetre is mindhárom gyermek emlékszik a mai napig, amikor Varga Juditot egy hivatalos esemény előtt Magyar Péter bezárta egy szobába az otthonukba. A kétségbeesett kiabálását az udvaron lévő gyerekek is meghallották, akik végül berohantak a házba, és 

a nagyobbik fiú egy másik kulccsal szabadította ki az anyját. 

Egy másik alkalommal pedig a két kisebb fiúnak az anyjuk zokogását kellett végignézniük, miután Magyar Péter eljátszotta, hogy öngyilkos lett. Az akkor még miniszter Varga Judit mentőt hívott, de mire kiértek, a férfi kereket oldott a kocsijukkal. A rettentő kellemetlen magyarázkodás és a mentők elküldése után a megalázott feleségnél eltört a mécses. 

Fizikai bántalmazástól sem riadt vissza

Varga Judit nyilatkozatai szerint a verbális abúzuson túl Magyar Péter többször fizikálisan bántalmazta is őt.   

Emlékszem, hogy egyszer terhesen nekilökött az ajtónak, már nem is tudom hanyadik gyermekemmel voltam terhes

– idézte fel Varga Judit, aki több bántalmazásról is beszámolt, az egyik ilyen alkalmat a Facebook-posztjában elevenítette fel: Magyar Péter megdobta könyvekkel az ágyban összekuporodva fekvő nejét, majd hozzávágta a nadrágját és a nadrágszíja csatja a hátán csattant, 

A volt miniszter a bántalmazások kapcsán azt mondta, mindig is azt érezte Magyar Péteren, hogy neki saját magával van problémája. 

Megpróbált jó útra térni, komoly segítséget kért, ezt bizonyította is, a gyerekeken is láttam, hogy nekik is szükségük van, hogy újra egyben legyünk

 – idézte fel utolsó megbocsátásának történetét. Hozzátette: az is motiválta, hogy nem akart 40 évesen kilépni a semmibe, „amikor szeretem a gyerekeimet és a férjemmel csak az a bajom, hogy nem értem: miért nem hagyja, hogy szeressem".

Magyar Péter és a pszichopata személyiség jelei

Varga Judit mindezek után sem tudta mire vélni Magyar Péter szeszélyes viselkedését. Elmondása szerint akkor világosodott meg, amikor a Parlament folyosóján 2020 őszén egy pszichológus a kezébe adott egy könyvet, aminek olyasmi volt a címe, hogy "Nárcisztikus pszichopaták kézikönyve". 

Azt mondta a szakember, hogy ne mutassam meg a férjemnek, csak olvassam el... És hirtelen tudományosan megjelent előttem a saját életem.

- emlékezett vissza az egykori tárcavezető, aki hozzátette, hogy még akkor is azt kereste, hogy miként tudna segíteni a nyilván pszichés betegségben szenvedő férjének. 2020 decemberére azonban annyira elfajultak a verbális abúzusok, hogy Varga Judit eldöntötte, hogy el fog válni. 

Szerinte azonban egy ilyen embertől elválni sem olyan egyszerű. Varga úgy fogalmazott, hogy az ilyen emberek vezérelve, hogyha valami nem úgy történik, ahogy ő szeretné, akkor pusztuljon minden körülötte. 

A gőgje és a nárcisztikus énképe mindig nagyobb volt, mint az észszerűség benne. Az összes újrakezdésnek ez volt sajnos a kudarca, hogy a végén gőgje mindig erősebb volt, mint hogy belássa, hogy ha egy kicsivel  több tisztelet lenne benne akár a gyermekei, akár a kapcsolata, akár a rokonai, akár a barátai felé, akkor egy sokkal boldogabb életet élhetne. Valamiért ő mindig elégedetlen volt és mindenkire irigy volt. 

És ez az irigység egy borzasztó gonoszsággá fejlődött...

Titokban készített hangfelvétel

Magyar Péter elmúlt hetekben tanúsított viselkedése tehát ezen beszámolók által új megvilágításba kerül. A durcás kisgyerek törni-zúzni kezdett maga körül, mert a felesége elmerte hagyni, jól fizető állásait pedig elvesztette. A baloldal legújabb üdvöskéje pedig most feszegeti a határait, és addig nem is lesz elégedett, amíg nem tesz mindent tönkre maga körül. Nem számít, hogy ennek érdekében hány ember fog szenvedni vagy milyen eszközöket kell bevetni. Magyar Péter elárult a családját, hátba szúrta a barátait és az értékközösségét, ahova annak idején befogadták. És hogy erre már régóta készül, azt mi sem bizonyítja jobban, hogy több mint három évvel ezelőtt titkos hangfelvételt készített a felségével folytatott magánbeszélgetéseiről. 

Ezzel ráadásul rendszeresen zsarolta is feleségét, akinek többször azt mondta, hogy tönkreteszi a karrierjét és kormányt buktat, ha valami nem úgy lesz, ahogy azt ő akarja. Egy Facebook-posztba így emlékezett vissza  történtekre Varga Judit:

Magyar Péterrel idén január elején közölték, hogy a Közútban és a Bankholdingban betöltött pozíciói meg fognak szűnni. Tudják, az ilyen típusú pozíciókból volt a hangfelvételeket készítő szabadságharcosnak havonta kb. 3,5-4,5 millió nettó bevétele. Péter ekkor, január 18-a körül egy ún. 24. óra elnevezésű Signal csoportot hozott létre, amelyben Gulyás Gergelyt és engem megfenyegetett, hogy ha nem állítjuk vissza azonnal az eredeti állapotot, akkor ellenséggé válik... Péter a következőket írta nekem: „Még nem írtam alá a lemondásaimat, amit kértek tőlem. Nemcsak a pénz miatt fontos a Közút és az MBH bankos pozícióm, hanem mert ezekhez kapcsolódó cégekkel vannak előrehaladott tárgyalásaim az új munkahelyem kapcsán, amik kirúgás esetén nyilván ellehetetlenülnek.

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megfejthették a fáraó átkát: kiderült, mi ölte meg a sírt felnyitó kutatókat

origo.hu

Ukrajna bejelentette, elvesztette hadseregét

borsonline.hu

Erdélyi Mónika már feladta a reményt – Jákob Zoltán közbelépett

mandiner.hu

Újabb nagyberuházást jelentett be Lázár János

metropol.hu

50 éves a Rubik-kocka, brit lap készített interjút a magyar feltalálóval

hirtv.hu

Javítóintézetben kell letöltenie előzetes letartóztatását a bőnyi késelőnek + videó

origo.hu

Elképesztően szexi pózban mutogatja testét Gelencsér Tímea - kép

astronet.hu

Heti horoszkóp 2024. április 29-május 5.: Nagyon kedvező változásokat jeleznek a bolygók

ripost.hu

Kiderült, együtt maradt-e a Házasság első látásra kedvenc házaspárja

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

Éveket fiatalít, ha ilyen hajat csináltatsz magadnak

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Az intézkedő rendőr szerint Magyar Péter autós ámokfutásba kezdett, de végig agresszív, fenyegető és megfélemlítő volt

INSIDER

Látványos számok mutatják, mennyit változott az életünk 2010 óta

INSIDER

Itt a friss jelentés: továbbra is gátlástalanul hamisítják a mézet!

INSIDER

Kiderült az igazság: Karácsony ígéreteinek kétharmada nem teljesült

INSIDER

Orbán Viktor: A háború és a béke közötti választóvonalon állunk

INSIDER

„Szemét, iszonyú bűz, és patkányok mindenhol” - 10 éve küzd szomszédjával Zelka

INSIDER

Neked menne? Ez a teszt tuti, hogy megizzaszt!

INSIDER

Szentkirályi Alexandra a felújított Városligetben piknikezett a budapesti fiatalokkal