Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2024.09.08.

Aurelio kitálalt a hoteles botrányról: "Ennél több kell, hogy szétválasszanak bennünket Nikivel!"

A valóságshow-győztes nem tagadja, hogy kapcsolatát egy kis időre megingatta, amikor egy hotel dolgozója azt állította: együtt töltött egy éjszakát a Házasság első látásra Petrájával. Aurelio és Niki mostmár csak nevet az egészen, újra szent a béke köztük és a korábbi botrányhős komoly elhatározásra jutott.

Ha van alapja egy pletykának, ha nincs, akkor is képes bekúszni az ember tudatába, ha akarjuk, ha nem. Aurelio szerelme, Niki sem kivétel, nagyon rosszul érintette, amikor az újságokban azt olvasta, hogy párját egy hotelben látták Dávid Petrával. A gyönyörű édesanya először sírt, aztán nagyon mérges lett, és ha csak egy pillanatra is, de még az is megfordult a fejében, hogy szakít. 

Aurelio
Aurelio és Niki közt szent a béke, stabil a kapcsolatuk (Fotó: Instagram)

Aurelio mindent megtesz családjáért

A volt villalakó hozzá van szokva, hogy a nevével hakniznak, ahhoz is, hogy botrányba keverik. Aurelio azt mondja, őt nem is érdekelné, ha nem lenne szerelme, kislánya, családja. Mert ezek a pletykák fájdalmat okoznak, még akkor is, ha nem igazak. 

Annyi mindent mondtak már rólam, hogy rólam lepereg” – magyarázta Aurelio a Ripostnak. 

De Niki csak amióta együtt vagyunk, azóta tapasztalta meg az ismertség árnyoldalait. Mert igen, sajnos benne van a pakliban, hogy valaki azt állítja látott engem Petrával egy hotelben. Hogy valakinek feltűnési viszketegsége van, és az én nevemmel haknizik. Megértem Nikit, főleg, hogy 10 éve tartó barátságunk alatt azért látott már tőlem cifra dolgokat. De szerencsére stabil a kapcsolatunk, szeretjük egymást, több kell ennél, hogy szétválasszanak bennünket!

Aurelio a kocsiról is lemond a családja miatt (Fotó: MG)

A korábbi botrányhős azt is elárulta, hogy komoly döntést hozott szerelme és önmaga miatt: életmódot váltott.

Persze egy hiú férfi vagyok, Niki pedig egy bombanő! Neki nem is kell tennie érte, genetikailag ilyen, és nem akarok szégyenkezni mellette a strandon. Szeretnék neki, na meg magamnak is tetszeni, így minden nap megyek a konditerembe edzeni, heti kétszer focizom és miután édesanyám meglepett egy biciklivel, én meg vettem Nikinek egyet. Alig várom, hogy, kislányunknak, Sofinak is vehessünk és együtt hármasban nagyokat bicajozzunk. És végül kocsit sem veszek, hanem azt a pénzt arra fordítom, hogy teljesen felújítom a fürdőszobát, meg a konyhát, hogy csodaszép legyen a közös otthonunk! mondta Aurelio. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek