Magyar Péter a migrációpárti brüsszeli szabályokat követeli

POLITIK
FÜLES

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.08.23.

Egy hotel dolgozója állítja: Aurelio és Dávid Petra együtt töltötték az éjszakát

Egészen elképesztő pletyka terjed az egykori valóságshow sztárról és a Házasság első látásra szereplőjéről! Egy szállodai dolgozó ugyanis azt állítja, hogy Aurelio és Dávid Petra együtt töltött egy éjszakát.

Aurelio és Dávid Petra neve eléggé furcsán mutat egymás mellett, és jogosan merülhet fel a kérdés, hogy most miért is szerepelnek együtt a cikkünkben. Nos, ezt gyorsan megválaszoljuk... A két híresség bár teljesen más világ, egy valami közös bennük: mindketten szerepelnek a hamarosan debütáló Farm VIP-ben, ahol feltehetőleg volt lehetőségük pár szót váltani egymással, azaz idegeneknek már semmiképpen sem nevezhetjük őket. Ebben persze semmi különleges nem volna, hiszen a többi 14 versenyzőről is elmondható ugyanez, azonban Aurelio és Petra esetében egy neve elhallgatását kérő szemtanú olyan dolgot állít, amitől fennakadt a szemöldökünk...

Aurelio és Dávid Petra
Aurelio és Dávid Petra közel került egymáshoz? (Fotó: Ripost)

Szemtanú állítja: Aurelio és Dávid Petra együtt éjszakázott egy hotelben

Jeleztük ugyebár, hogy hajmeresztő pletykáról van szó... És ez egyáltalán nem túlzás! Egy szemtanú ugyanis azt állítja, hogy Aurelio és Dávid Petra a szabadidejében is találkozott egymással, ráadásul nem is akárhol: egy hotelben. Továbbá a neve elhallgatását kérő informátor azt is megosztotta lapunkkal, hogy ha akarta volna, sem tudta volna eltéveszteni, ki lehet Aurelio vendége, ugyanis a szóban forgó hölgy egy olyan autóval érkezett a szállodához, amin a saját arcképe látható. 

Ez a pletyka már csak azért is nagyon meredek, mert jól tudjuk, hogy Aurelio jelenleg kapcsolatban van, ráadásul elmondása szerint már az is megfordult a fejében, hogy feleségül veszi gyermeke édesanyját. Informátorunk viszont azt állítja, hogy Petra bizony az egykori valóságshow sztárhoz érkezett abba a hotelbe.

„Aurelio volt a vendége annak a hotelnek, ahol dolgozom. Közvetlen, jófej volt, poénkodott mindenkivel... Nem sokkal később aztán megjelent egy hölgy is, nagyon ismerős volt, de elsőre nem esett le, hogy pontosan kiről van szó. Aztán a hotel előtt álló fekete Clión megláttam az arcképét, és beugrott. Dávid Petra volt a Házasság első látásra műsorából, viszont az ő nevére nem volt külön szobafoglalásunk, így furcsálltuk is, hogy mit keres itt. Másnap aztán kiderült, mivel Aurelióval távozott a hotelből...” - fogalmazott a szemtanú. 

A vakmerő beszámoló után természetesen megkerestük a történet két főszereplőjét is. Aurelio megdöbbenve hallgatta végig a szemtanú sztoriját, majd ellentmondást nem tűrve kijelentette, hogy Petrához semmi köze, és ő egyedül éjszakázott a hotelben.

Nem tudom, ki akar ennyire szerepelni, hogy kitalál egy ilyen sztorit, de megnyugtatok mindenkit, hogy én egyedül éjszakáztam a hotelben. Nincs ennek a történetnek valóságalapja, és nem is kell magyarázkodnom ezzel kapcsolatban.

„Már szembesültem korábban ezzel, meg más hülyeséggel is ezen a Reddit nevű oldalon, ahol az otthon ücsörgő, unatkozó emberek kitalálnak ilyen és ehhez hasonló meséket. Gondolom, nem tetszik az embereknek, hogy két év börtön után még mindig van rám igény a televízióban, és ezért be akarják mocskolni a nevemet. De kérdezem: mi okom lenne nekem bármi ilyenbe belefolyni, és ha meg mégis belemegyek, akkor miért tagadnám le? De egyébként, ha a Petra ott is lett volna, az miért jelentené azt, hogy én együtt hálok vele, vagy bármi? Ne vicceljünk már” - jegyezte meg a népszerű valóságshow sztár, akit bár bosszant, hogy ilyeneket kitalálnak róla, de mint mondja: ez a hírnév ára. Mi viszont kíváncsiak voltunk arra is, hogy Petra mit mond a meghökkentő állításokra. 

Nos, a Házasság első látásra sztárja először szóhoz sem jutott a hírek hallatán, hosszú másodpercekig hallgatott. Végül aztán annyit kívánt hozzászólni a történethez, hogy: 

Erről inkább nem beszélnék

 - majd bontotta a vonalat. Abban azért megegyezhetünk, hogy Petra válasza igencsak sejtelmes, míg Aurelio egyértelműen tagadja, hogy találkozott volna az edzővel. Ám bármi is legyen az igazság, azt csak a történet két főszereplője tudhatja...

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek