Létrehozva: 2024.08.18.

Szívszorító fotó: így várta haza Aureliót a kislánya

Véget ért a Farm VIP ötödik évadának forgatása, ahová a volt villalakó hatalmas reményekkel érkezett. S bár azt, hogy Aurelio álma valóra vált-e még nem tudni, de az biztos, a családja nagyon várta haza.

Mint arról a Ripost beszámolt, hatalmasat változott a világ a korábbi botrányhőssel, mióta két év után szabadult. Aurelio odabent tudta meg, hogy kislánya született és azzal az elhatározással hagyta el a börtönt, hogy főállású apuka lesz. Ez így is lett, igazi apa-lánya szerelem van közte és a kis Sofi közt, akinek édesanyjával időközben egymásba szerettek. De az idilli családi életet négy hétre lecserélte a Farm VIP versenyért, a főnyeremény reményében. 

Aurelio
Aurelio boldog, a Farm VIP forgatása után újra bajai otthonában van a családjával (Fotó: MG)

Aureliót így várta haza kislánya

A volt villalakó imád műsorokban szerepelni, ami saját bevallása szerint onnan eredeztethető, hogy gyermekkorában kiközösítették olasz származása miatt. Aurelio mint ismert, nyert már valóságshow-t és most is azzal a határozott céllal indult harcba Zsolti gazda birtokára, hogy ő lesz a győztes. A sztárapuka annak ellenére is vállalta, hogy szerepeljen a Farm VIP-ben jó barátjával Pumped Gabóval, hogy emiatt hetekig nem láthatja kislányát és szerelmét.

A gyermekem nagyon hasonlít rám, szinte mindenben olyan, mint én. Kezdve attól, hogy nagyon akaratos és nagyon hangos” – mesélte korábban Aurelio a Borsnak.  De tudatos, felelősségteljes apuka vagyok, szigorú szülő, legalábbis az szeretnék lenni. "Ragaszkodom például ahhoz, hogy az asztalnál együnk, ne a perzsaszőnyegen landoljon a nutellás kenyér."

Minden este el kell rakni a játékokat, ne változzon a lakás egy nagy gyerekszobává. Igyekszem mindenből kivenni a részem, egy ideje már a kakis pelenkát is kicserélem. A fürdés például már az én feladatom: bárhol vagyok napközben, mindig igyekszem hazaérni 7 órára, és együtt fürdünk Sofival. Olyankor egy óra bolondozás van, nem érdekel, ha kiloccsan a víz vagy az egész fürdőszoba egy nagy habtenger lesz. Ez a mi időnk, és semmiért nem mondanék le róla.

A kaland-reality forgatása miatt az elmúlt egy hónapban kimaradt a sztárapuka és Sofi kedvenc programja, így nagy volt az öröm, csak bújt és bújt a kislánya Aurelióhoz, amikor végre újra otthon volt.

Aurelio
Csak bújt és bújt Aurelióhoz a kislánya (Fotó: Instagram)

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek