Létrehozva: 2024.07.06.

Dávid Petra sokkoló vallomása: „Folyamatosan zaklatott egy nyugdíjas bácsi”

A Házasság első látásra szereplője évek óta tartó zaklatásáról számolt be, amelyről mindezidáig hallgatott. Egy idős nyugdíjas bácsi tett neki rendszeresen tisztességtelen ajánlatokat.

Dávid Petra megdöbbentő titkot árult el az életével kapcsolatban. Zaklatóját évek óta ismeri, és mint mondja, amikor elindultak a Házasság első látásra adásai, csak rosszabbodott helyzet: a bácsi minden lehetséges közösségi oldalon próbálta lejáratni őt.

Dávid Petra
Dávid Petra folyamatosan megjegyzéseket kapott az idős úrtól (Forrás: Dávid Petra)

Dávid Petra csalódott az idősekben

Petra a Metropolnak mesélte el, hogy a dolog nem most kezdődött: 

Van egy idős bácsi az edzőteremben, szerintem házas is. Körülbelül 7-8 éve járok ugyanebbe a terembe, azóta ő is itt van, rendszeresen dumál nekem és ajánlatokat is tesz. Nem vonzódom a hetven év feletti bácsikhoz, ha elképzelem, kiráz a hideg, egy idő után szóltam is neki, hogy hagyja ezt abba. Amikor az adások elindultak a tévében, írt az edzői oldalamra egy hozzászólást, hogy ez a műsor nagyon nem kellett nekem, mert nagyon lejáratom magam.

Petra egy idő után szólt az öreg úrnak, hogy állítsa le magát. A csinos fitneszedzőt az zavarta a legjobban, hogy alkoholistának állította be, pedig még azt is tudja róla, hogy Petra autóval jár. „Hat versenyfelészülésemet kísérte végig, amit alkohol mellett nem lehetne véghezvinni, hiszen köztudott, hogy az alkoholnak izombontó hatása van, ráadásul rengeteg kalória. Alkoholista testépítő nem létezik.“

Petra egyik barátnője nagyon felbosszantotta magát a sok rosszindulatú hozzászóláson és utánajárt, hogy kik írogatnak gorombaságokat.

Az igazság az, hogy a kommentelők nagy része otthon ülő nyugdíjas, aki unatkozik. Nekem eddig volt egy olyan sztereotípia a fejemben, hogy a nagypapák és nagymamák kedvesek és aranyosak, de úgy tűnik, naív voltam, mert sajnos a valóság épp ennek az ellenkezője. 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek