Létrehozva: 2024.07.07.

Aurelio kitálalt a párjáról! Így tudta meg valójában, hogy apa lett

A valóságshow-győztes sosem tagadta, hogy nem voltak egy pár Nikivel, amikor megfogant kislányuk. Aurelio most lapunknak őszinte vallomást tett arról is, hogy nem egy egyéjszakás kaland eredménye a gyermeke…

Hatalmasat változott a világ a korábbi botrányhőssel, amióta szabadult a rácsok mögül. Aurelio azóta ígéretéhez híven főállású apuka lett, aki ráadásul beleszeretett gyermeke édesanyjába. A dolog pikantériája az, hogy a kis Sofi akkor született, amikor a volt villalakó börtönbüntetését töltötte a Kozma utcai bv intézetben. 

Aurelio
Aurelio boldog, hogy apa lett (Fotó: MG / Bors)

Aurelio összeköltözött gyermeke édesanyjával

A reality sztár még most is beleborzong az érzésbe, amikor a rácsok mögött kiderült: édesapa lett. Aurelio ugyanis imádja a gyerekeket, imád lányos apuka lenni

„Fél éve voltam bent, akkor volt az a pont, hogy feldolgoztam, hogy bent vagyok, hogy be vagyok zárva” – mesélte lapunknak Aurelio. „És akkor bumm, kiderült, hogy édesapa lettem, hihetetlen érzés volt! Édesanyám mondta az egyik beszélgetés alkalmával, hogy Niki járt nála, DNS-teszt, apasági teszt miatt. Akkor felvettem a kapcsolatot Nikivel. 2022 szeptemberében láttam először Skype-on Sofit, előtte ugye kérvényeznem kellett, hogy a kislányom is kapcsolattartóm legyen. Akkor ő még nagyon kicsi volt, de ahogy teltek-múltak a hetek és minden héten láthattam őt, már látszott, tiszta én vagyok ez a gyerek.”

Nagy nyomást és félelmet éreztem, amikor megtudtam a hírt, mert nem tudok benne részt venni, nem tudok benne segíteni. Ez alaposan megnehezítette a bent létemet, mintsem megkönnyítette, vagy erőt adott volna. Mert én azt gondolom, hogy egy apa, aki a család feje, a családfenntartó, ő ha nem tud részt venni a gyermeknevelésben, az egy óriási probléma. Mert a gyereknek szüksége van az apjára, mint ahogy a nőnek is, független attól, hogy együtt él-e vele, vagy sem. Nagyon nehéz volt ezt feldolgozni. Kellett egy újabb fél év, mire ezt is realizáltam. Én mindig nagyon szerettem a gyerekeket, van is négy keresztlányom, őket is imádom. S hogy nekem is van egy, ezért nagyon hálás vagyok! 

Az a bizonyos éjszaka

Korábban arról szóltak a pletykák, hogy a sztárapuka gyermeke egyéjszakás kalandból született. Aurelio, amikor rákérdeztünk erre, bevallotta: valóban nem voltak egy pár, amikor megfogant kislányuk. 

„Mi nem voltunk egy pár valóban, amikor Niki terhes lett. De nekem ő már nagyon-nagyon régóta, lassan 10 éve nagyon-nagyon jó barátom. Van is róla egy korábbi tetoválásom, felvarrattam magamra ugyanis a legjobb lánybarátaimat, ő a szaloncukor a kezemen, és ugye milyen érdekes, a szaloncukor tart a kezében egy ajándékot. Szóval visszatérve ránk, úgy alakult pár hónappal a bevonulásom előtt, hogy együtt töltöttünk egy hetet. Első nap pár óra után rájöttünk, hogy milyen jól elvagyunk együtt, aztán történt, ami történt és megfogant Sofi. De aztán én ugye bevonultam, egy kis időre megszakadt a kapcsolat. Amióta kijöttem és a gyerkőc miatt sokat találkoztunk, rájöttem, hogy szeretem, egy pár vagyunk, szóval azt hiszem, nincsenek véletlenek! ”

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek