Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
KÜLFÖLD

Szerző L.A.

Létrehozva: 2024.09.08.

Szívszorító: először megy iskolába a kisfiú, miután megküzdött a gyilkos kórral

Testvérével mindig is elválaszthatatlanok voltak. Most az iskolát is együtt kezdik.

A brit Noah Karunananthannél kétéves korában rákot diagnosztizáltak még 2022 májusában. A betegségre akkor derült fény, amikor a gyermek nem akart se enni, se inni, az orvosok pedig kivizsgálták – írja a The Sun.

Noah Karunananthan
Noah és testvére, Naima  Fotó: Northfoto

Kemoterápiát kapott a londoni Great Ormond Street Kórházban, ám miközben a kezelés elkezdett hatni, gombás fertőzés alakult ki nála ami szélütéshez vezetett. A szülők, Sabe és Dilly attól tartottak, hogy nem fog tudni mozogni és beszélni. Most, hónapokig tartó fizioterápia után a kisfiú már otthon van Londonban, és készen áll, hogy iskolába menjen testvérével, Naimával.

Noah Karunananthan
A kisfiú igazi túlélő: készen áll iskolába menni, miután megküzdött a lehetetlennel  Fotó: Northfoto

Nagyon édesek az egyenruhájukban! Eddig a sztrók és a leukémia miatt aggódtunk, de most normális problémáink vannak, mint az, hogy Noah nem szereti a gombokat az ingén!

– mondta Sabe, majd így folytatta:

Az egész betegsége nagyon szürreálisnak tűnt. Felfoghatatlan az, amikor közlik az orvosok, hogy a gyermeked rákos. Csak azt akartam tudni, milyen esélyei vannak a túlélésre. Szerencsére a kezelések hatottak és most normális életet élhet. Viszont még idő lesz, mire a történteket lelkileg is feldolgozzuk.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek