Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2024.09.08.

Kiderült: súlyos betegségben szenved Young G Béci felesége

Young G Béci felesége pár éve már megküzdötte élete harcát. A napokban Norina elárulta, hogy inzulinrezisztenciával diagnosztizálták.

Jövő januárban lesz immár harmadik éve, hogy Young G Béci felesége élete legnagyobb küzdelmén van túl. Szerencsére azóta elkerülte a baj, leszámítva a kisebb megfázásokat. Azonban a napokban kiderült, hogy egy olyan betegsége van, ami a mindennapi életét is megváltoztatja. Komoly vizsgálatok után vált bizonyossá, hogy mostantól sokkal figyelmesebbnek kell lennie.

Young G Béci felesége
Young G Béci feleségének teljesen megváltozott az élete betegsége miatt (Fotó: Szabolcs László)

A napokban Norina Instagram oldalán, rajongói kérdezz-felelekben tudakolták meg a követők, hogy milyen eredménnyel szolgált a vérvizsgálata. Mint kiderült, inzulinrezisztenciával kell együttélnie élete hátralevő részében.

Inzulinrezisztenciám van, kiderült! Kaptam rá gyógyszert, meg diéta! Holnap remélem lesz hangom és fel tudom narrálni azt a vidit, amit erről készítettem nektek

 – írta a kérdésre Norina.

Mészáros Norina, IR
Vizsgálatok során derült ki Norina betegsége (Fotó:  Instagram/ Mészáros Norina)

Young G Béci munkáját ellopták

Young G Béci pedig az előadók rémálmát éli, ugyanis a közelmúltban az internetes csalók ellopták a YouTube-fiókjához tartózó belépési kódokat, ezzel teljesen kizárva a rappert az oldaláról. Azt még el is fogadja, hogy passzív jövedelmétől ezáltal elesett, de a dalait, videóklipjeit és a csatornájára feliratkozó rajongóit is elvesztette. Reméljük persze, hogy ez nem így lesz, azonban elmondása szerint a Google egyelőre csak azt szajkózza, hogy csináljon egy új oldalt...

"Azért csak 17 év munkája. A havi, passzív jövedelmet kb. le se sz***m, de nap mint nap a rajongók írnak, hogy nem találják a klipeket, dalokat. Együttműködések tömkelegét mondom vissza, de inkább a lelkem fáj. Akarok továbblépni, de valahogy folyamat rajta van az agyam… Kis keresztlányom is itt van, de valahogy egyikkel sem tudok úgy lenni, ahogy szeretnék. Utazunk hamarosan, az agyam meg egy roncs" – fogalmazott a rapper korábban a Borsnak. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek