HARCÉL

Berki ismét odacsapott: Karácsony Gergely Gyurcsány marionettbábuja

Berki Krisztián elhatározta, hogy rendet tesz a fejekben a főpolgármester-jelöltek kapcsán. Szerinte csak rá érdemes szavazni, ha a budapestiek nem bohóckodást, trollkodást és Gyurcsány marionettbábuját, Karácsony Gergelyt akarják főpolgármesternek.
  • Szerző: Ripost

Berki Krisztián legújabb közösségi oldalakra feltöltött videójában a főpolgármesteri hivatal épülete előtt jelentkezett be. Önbizalomért ezúttal sem kellett a szomszédba mennie, hiszen úgy fogalmazott: leendő munkahelyét és kollégáit látogatta meg.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

Az izomceleb természetesen nem üres kézzel érkezett: egy csokor virágot tartott a kezében, de kiemelte véletlenül sem szegfűt hozott, mert az Karácsony Gergely és Gyurcsány Ferenc szimbóluma lenne.

Berki levezette, hogy szerinte miért érdemes rá szavazni október 13-án.

„Összesen két független jelöltje van a kampánynak, az egyik a tornából felmentett Puzsér Róbert, valamint jómagam. Tarlós István egyértelműen a Fidesz embere, Karácsony Gergely pedig Gyurcsány Ferenc marionettbábuja. Ezt szerintem a vak is látja! Innentől kezdve, ha Ti Gyurcsány Ferencre és a múltra szeretnétek szavazni, akkor október 13-án megtehetitek, hogy a tornából felmentett Karácsony Gergelyt választjátok. De én elmondom nektek, ő ebben az épületben, mint főpolgármester soha a büdös életbe be nem teszi a lábát, maximum, ha fogorvosi rendelő lenne. De akkor sem, mert a bal 4-ese hiányzik évek óta... Tehát ha bohóckodást, trollkodást akartok, akkor Puzsér Róbertre tudtok szavazni, ha Gyurcsány Ferenc marionettbábujára akartok, akkor Karácsony Gergelyre, ha a Fideszre, akkor Tarlós Istvánra, viszont ha egy kiegyensúlyozott, megbízható budapesti vezetést akartok, akkor rám. Október 13. Berki Budapestért!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?