HARCÉL

Lopott anyagból dolgozik Karácsony stábja

Szerda reggelre Budapest utcáin olyan plakátok jelentek meg Berki Krisztiánról és Puzsér Róbertről, amelyeken a Fidesz bábjaiként szerepelnek. Az abszurd támadás minden bizonnyal a közvélemény-kutatásokban vesztésre álló Karácsony Gergelyéktől érkezett.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Puzsér szerint legalábbis így van, hiszen a plakáton csak Karácsony Gergely nem szerepel. A független főpolgármester-jelölt azt mondta, hogy a kampányanyagokat Karácsony Gergely aktivistái helyezték ki, ez látható az ATV egyik facebookos közvetítésében.

Mi értelme egy alávaló hazudozót leváltani egy másikra? – tette fel a kérdést a zuglói polgármesterre utalva, hozzátéve, hogy ő a politikai centrumot képviseli, és mindkét oldalról hazudnak róla, most éppen az MSZP költ pénzt az ő hiteltelenítésére. Azzal vádolta meg Karácsonyt, hogy a Fidesz kezére játszik, és azt kérdezte az ellenzéki pártoktól, hogy „tényleg támogatják ezt a Karácsony Gergelyt?”

A plakát felirata (Budapest nem bábszínház) nem tanúskodik túl sok fantáziáról, kreativitásról, hiszen nemrégiben a Fidelitas indított plakátkampányt az ellenzéki főpolgármester-jelöltekről „Budapest nem cirkusz!” szlogennel. Az az ötlet is lopottnak tűnik, hogy Puzsért, Berkit, Tarlóst, sőt Thürmer Gyulát is madzagon rángatott bábként ábrázolják. Ezt a CÖF 2017-es plakátján láttuk, ott Soros és Simicska bábozott Botkával és Vonával.

Karácsony Gergely kampánycsapata a jelek szerint lopott anyagból dolgozik.

A CÖF plakátja 2017 tavaszáról

A Fidelitas plakátja 2019 őszéről

És a lopott ötlet Karácsonyéktól

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?