
Kiverte a biztosítékot a legújabb tojásrántotta
Az interneten terjed egy videó, nem is akármilyen! Ez a rántotta kiverte a biztosítékot jó pár olvasónál. Te mit gondolsz róla? Mutatjuk a receptet.
Kering a neten egy videó, ami lecsapta a biztosítékot jó pár embernél. Rántotta-trükk, amivel nem mindenki értett egyet, sőt! A hozzászólásokat olvasva, elég durván nekimentek a készítőjének. Kapott hideget és meleget is, de ízlések és pofonok... Jöhet a rántotta újragondolva? Te mit gondolsz az egészről? Mutatjuk a receptet.

Rántotta trükk:
Lehet, hogy eddig rosszul csináltad a reggeli rántottát? Felejtsd el a serpenyőt - legalábbis ezt tanácsolja egy magyar séf. Az interneten meg is mutatta az ötletet! A rántotta nagyon egyszerű étel, de sajnos sokszor nem igazán sikerül, például mert épp száraz vagy gumis állagú lesz. Íme a trükk, ami mindent megváltoztat- állítja a videó készítője.
A lényeg, hogy a tojásokat nem serpenyőben kell sütni, hanem egy tálban, vízgőz felett. Így egy kicsit hosszabb ideig tart, míg elkészül, de a végeredmény érdekében megéri. A tojásokhoz kell tenni egy kis vajat, és folyamatosan keverni szükséges, amíg sűrűsödni kezd. Nem titok, hogy türelmesnek kell lenni, és szépen lassan megvárni, amíg elkészül a tojás. Ha így készül a rántotta, akkor egy hihetetlenül finom, krémes állagot fogsz kani. A végén egy kis só és fehér bors mehet bele, és még egy kis metélőhagyma is. Egy ropogós szelet kenyéren tálalva ajánlott fogyasztani. Kész is a reggeli! Akárki akármit mond, érdemes kipróbálni!







